MENIU

Robert Turcescu, DECLARAȚIE BOMBĂ despre fotografia cu Ponta la Abu Dhabi

<p>Declarație surprinzătoare a lui Turcescu</p>

"Victor Ponta n-a fost surprins in club in Abu Dhabi pentru ca n-a facut niciun efort sa se ascunda. Pur si simplu, asa e omul.. As putea face pariu ca poza din club nu-l deranjeaza prea tare. Ba, as zice chiar ca il scuteste de o agonie prelungita in functia de premier". scrie jurnalistul Robert Turcescu pe blogul propriu.

Robert Turcescu comentează pe larg dezvăluirile incendiare făcute de Realitatea TV cu privire la "concediul" lui Victor Ponta într-o destinație luxoasă din Emiratele Arabe.

"Victor Ponta n-a fost surprins in club in Dubai pentru ca n-a facut niciun efort sa se ascunda. Pur si simplu, asa e omul.. As putea face pariu ca poza din club nu-l deranjeaza prea tare. Ba, as zice chiar ca il scuteste de o agonie prelungita in functia de premier. Oricum n-avea chef sa-si bata capul cu bugetul, necum sa gaseasca solutii pentru a implini macar o parte din promisiunile electorale", scrie jurnalistul Robert Turcescu pe blogul propriu.

"Victor Ponta vrea, pur si simplu, sa scape din strinsoarea guvernarii. Vrea sa fie liber, vrea sa fuga. La urma urmelor, ce-i mai trebuie? Probabil ca deja ii e dor de partidele de baschet cu baietii si de raliuri, ce atita bataie de cap cu politica si cu guvernarea?", spune Turcescu.

"Fotografia data publicitatii azi cu Ponta si Ghita la club in Dubai nu m-a surprins. Sint ani multi de cind urmaresc, investighez si comentez viata si activitatea lui Victor Ponta... Victor Ponta e produsul "exemplar" al anilor de tranzitie. Omul e defect. A luat tot ce-a fost mai rau din vietuirea romaneasca de dupa '89. Si-a dorit sa fie repede tot ce si-a dorit. A vrut sa fie vocal, vizibil, vedeta, sa aiba bani, glorie si recunoastere, fara rabdare, lipsit de substanta si inconjurat de toti cei care i-au promis sau i-au facilitat "devenirea"in cel mai scurt timp posibil. O lunga perioada de timp i-a mers, azi pare ca i se infundaȚ, mai scrie Robert Turcescu.

Textul integral aici.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Robert Turcescu ponta și ghiță