MENIU

Robert Negoiță a demolat-o pe Dăncilă și gașca Dragnea

Dăncilă pune tunurile pe PSD, după eşecul de la europarlamentare. Ce "coace" premierul

Primarul sectroului 3, Robert Negoiță, a lansat joi seara un atac fără menajamente la adresa Vioricăi Dăncilă, dar și a majorității PSD care o susține, așa cum l-a susținut și pe Liviu Dragnea. În replică, secretarul general Mihai Fifor e explicat ca Negoiță a fost suspendat din partid pentru că a depășit orice limită în atacurile sale la adresa guvernului și a PSD.

În direct la Digi 24, Robert Negoiță i-a contestat atât Vioricăi Dăncilă, cât și unor subalterni, pe care nu i-a numit, calificarea pentru funcțiile pe care le ocupă. 

„Percepția mea este aceea că doamna Dăncilă nu a fost pusă în această poziție pentru a face ceva. (...) în mod normal trebuie să ai o experiență, să fi condus ceva în viață, să te duci acolo cu un bagaj de cunoștințe, cu o experiență, cu încrederea în sine aceea pe care ți-o dă astfel de poziții pe care le-ai gestionat cu succes, ceea ce nu a fost cazul. Îmi pare rău că nu pot să fie deloc optimist și nu m-aș referi la o persoană anume sau doar la o persoană. Mi s-a întâmplat de atâtea ori să stau de vorbă cu persoane decidente cu care după ce am avuto discuție de 20-30 de minute sau chiar mai bine, să am acea percepție că nu înțelege nimic. Eu sunt un om optimist și curajos de felul meu, dar credeți-mă că o astfel de experiență este de natură să genereze îngrijorare dacă nu panică. Te gândești, măi, ce fel de oameni ne conduc?”, a declarat Negoiță

 Edilul a continuat în termeni la fel de duri, afirmând că nu știe dacă mai rămâne în PSD și că nu se teme să ajungă în opoziție, pentru că "mai rău de atât nu se poate".

"Colegii tac din lașitate. Cum să candidez la Congres contra premierului? E utopie. Dăncilă poate să ofere vreo 20 de funcții. că a făcut un Guvern cât toată Europa, (...) e o cloacă consistentă care mănâncă de acolo, e clar că oamneii ăștia se țin cu ghearele. " a declarat Negoiță la Digi 24.

În replică la un alt post TV, secretarul general al PSD MMihai Fifor a afirmat că Robert Negoiță a fost suspendat de CEX pe o perioadă de 6 luni pentru că a depășit orice limită. 

„Nu poți să îți ataci la nesfârșit propriul partid, că nu se poate. (...) Faptul că ieși în spațiul public, că te duci la un post de televiziune și calci în picioare tot ce înseamnă acest partid, din care faci parte, nu e în regulă. (...) Guvernul e hoț, e ticălos, prim-ministrul e într-un fel sau altul. Domnule, nu se poate așa ceva”, a afirmat Fifor joi, la Antena 3.

La sedința CEx PSD de miercuri, Robert Negoiță a fost suspendat din partid pe o perioadă de 6 luni, iar Șerban Nicolae a pierdut toate funcțiile de conducere pe care le deținea în Senat.

Mai multe articole despre:
PSD Negoiţă Dragnea Fifor Dancila