MENIU

Ritualuri de manifestare a dorințelor cu ocazia portalului din data de 10.10, ziua în care dorințele se împlinesc

Ritualuri de manifestare a dorințelor cu ocazia portalului din data de 10.10, ziua în care dorințele se împlinesc. Ce trebuie să faci ca să atragi abundența și prosperitatea în viața ta.

Ritualuri de manifestare a dorințelor

Se vorbește tot mai mult despre manifestare, legea atracției, puterea subconștientului. Dar și despre portaluri energetice care se creează și se deschid în anumite perioade din an. Dar acestea au loc și atunci când un grup de oameni se întrunesc și emit simultan energii, emit fluxuri luminoase energetice, care sunt benefice întregii omeniri.

Atunci când au loc astfel de portaluri, dorințele se pot materializa mult mai ușor. De asemenea, puterea de manifestare a acestora este mult mai mare.

Conform ezoterisților, există foarte multe momente propice în care ne putem lansa intențiile spre materializare. Există mai multe ritualuri pe care le recomandă cu ocazia portalului ce are loc pe data de 10 octombrie 2024. Acestea au scopul de a manifesta mai ușor ceea ce vă doriți.

Ce sunt portalurile energetice

"Portalurile energetice sunt așezările planetelor sau anumite canale energetice sau noduri energetice, care fac ca manifestarea sau ceea ce ne dorim să fie mult mai rapidă", susține sursa.

Ritualuri practicate la Luna plină, pentru împlinirea dorințelor

Ritualuri de manifestare a dorințelor

Iată câteva ritualuri de manifestare a dorințelor pe care le recomandă sursa precizată, cu ocazia portalului din data de 10.10.

Meditația și manifestarea prin gând

Primul ritual recomandat constă într-o meditație, pe care să o faceți fie întinși la orizontală, fie așezați pe un fotoliu comod. Cu ochii închiși, în timp ce inspirați profund și expirați relaxat să vă imaginați că chakra coroanei, care se află în creștetul capului, se conectează la o energie de culoare galbenă. Imaginați-vă cum acea energie pătrunde în tot corpul.

Semne că cineva se gândește la tine. Cum îți dai seama că ești în gândul cuiva. Ce spune parapsihologul Lidia Fecioru

Creați-vă propria mantră

Compuneți o mantră, care nu este altceva decât o afirmație pozitivă prin care vă exprimați dorințele. Ele trebuie să fie scrise la modul pozitiv și la timpul prezent. Această mantră trebuie rostită de 33 de ori consecutiv, în data de 10 octombrie conform aceleași surse.

Citiți continuarea Aici

Mai multe articole despre:
superstitii bizar portalul 10.10 astrologie