MENIU

Riscuri uriașe la care te expui fără să știi

Știai că există riscuri uriașe la care te expui fără să știi? Un risc la care nu știi că te expui sunt banalii colanți. Aceștia sunt una din piesele vestimentare preferate de femei, mai ales atunci când fac sport.     

Însă, un obocei așa banal, te poate îmbolnăvi. Iată care sunt pericolele asociate cu purtarea colanţilor!

Piele iritată, care ustură. Nu numai colanţii, ci orice piesă vestimentară foarte strâmtă poate cauza aceste probleme! Atunci când asociezi frecarea pielii cu acţiunea de întindere a acesteia, în urma exerciţiilor de fitness, vei obţine o agresiune de toată „frumuseţea”. 

Eczeme. Ţi-au apărut pete roşii pe piele şi nu ştii ce ţi le-a cauzat? Iubiţii tăi colanţi de yoga sau cei fashionable pe care îl porţi pe stradă, confecționați din materiale care nu lasă pielea să respire, pot fi vinovați de aceste inflamaţii! 

Deshidratare acută a pielii. Pielea ţi se descuamează frecvent? Când ajungi acasă şi îţi dezbraci colanţii, aceştia sunt acoperiţi de cojiţe albe, rămăşiţe ale pielii tale? De la senzaţiile neplăcute până la dermatitele atopice nu mai e decât un pas, iar lipsa hidratării şi „viaţa petrecută în colanţi” vor accelera nedorit acest proces.

Mai multe articole despre:
sănătate riscuri colanţi