MENIU

Ricky Martin, surprins într-o ipostază "picantă". Penelope Cruz a făcut fotografia

 Cea mai recentă fotografie postată de actrița Penelope Cruz pe Instagram a incendiat mediul virtual. Fanii internauți au rămas mască când au văzut că-n imaginea actriței se află nimeni altul decât cântărețul Ricky Martin.

Aflăm, prin intermediul acestei fotografii, că Penelope Cruz se află pe lista prietenilor lui Ricky Martin, dar și că acesta din urmă are de furcă cu ședințele de make-up interminabile. De ce? Pentru că acesta este machiat chiar și-n zona intimă, pe care de altfel și-a expus-o cu măiestrie și fără pic de jenă, într-un cadru surprins de Penelope și postat, ulterior, pe rețeaua de socializare.

Da, fix așa s-au derulat lucrurile. ”Priveliștea din fața scaunului meu. #RickyMartin”, a scris Penelope (43) în dreptul fotografiei cu îndrăgitul artist, pe care au văzut-o nu mai puțin de 2 milioane de persoane care o urmăresc pe aceasta în mediul virtual, scrie okmagazine.ro. 

În prezent, Ricky filmează alături de Penelope Cruz în filmul ”American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace”, în care actrița o joacă pe Donatella Versace, iar Ricky pe Antonio D’Amico, iubitul lui Gianni, așadar make-up-ul e pentru a intra cât mai bine în rolul său.

Mai multe articole despre:
Penelope Cruz Ricky Martin