MENIU

Rică Răducanu își spune oful pentru că nu a fost invitat la nunta lui Ianis Hagi: „S-or fi gândit că trebuie să ne dea băutură și mâncare gratis”

Rică Răducanu își spune oful pentru că nu a fost invitat la nunta lui Ianis Hagi

La nuntă de lux, care a avut loc la Domeniul Știrbey, mirii Ianis și Elena Hagi au dansat și au servit peste 700 de invitați cu delicatese. Cu toate acestea, Rică Răducanu nu a fost inclus pe lista de invitați. Fostul portar al echipei Rapid a fost profund dezamăgit de această situație.

Rică Răducanu, în vârstă de 78 de ani, a marturisit că a vizionat "nunta anului" la televizor și a fost dezamăgit de faptul că nu a fost inclus în lista invitaților care a inclus fotbaliști din toate generațiile.

Rică Răducanu a declarat că și-ar fi dorit să participe la eveniment pentru a se bucura alături de colegii săi din fotbal și pentru a împărtăși momente speciale alături de familia Hagi.

„N-am fost la nuntă, ce treabă am eu cu ei? De ce să mă invite? Machedon nu sunt, bani de dar n-am și nici costum de șmecher, pentru un astfel de eveniment mare. M-am uitat însă la televizor, era care mai de care mai al dracului pe acolo, mai bogat. Dacă n-ai material, adică bani în buzunar, ieși pe ușa din spate, la așa nunți. Am văzut, au fost mulți fotbaliști, din toate generațiile.

 Pe noi, aștia, mai vechi, nu ne mai bagă nimeni în seamă. De ce să ne cheme la petreceri? S-or fi gândit că trebuie să ne dea băutură și mâncare gratis, că suntem cu pensii mici.

Mersul trenurilor, dat peste cap de incendiile de pe maidane. Magistrala către litoral, blocată

Nu avem bani pentru nunți, de unde? Dar cred că nu s-a gândit Gică Hagi la mine. La urma-urmei, nu se mai gândesc la mine nici cei de la Rapid, unde am făcut istorie, ca portar!”, a declarat Rică Răducanu pentru Click!

Chiar dacă nu a fost invitat la petrecerea fastuoasă, Rică Răducanu nu păstrează resentimente față de miri sau față de Gică Hagi. Ba din contră, are un mesaj sincer pentru Ianis Hagi și pentru soția sa, Elena, care au strălucit în hainele lor de mii de euro:

„Le doresc mirilor multă fericire și sănătate, să țină de familie! Ianis s-a însurat, acum să facă și copii. Îi doresc să aibă norocul celebrului său tată, Gică Hagi, care este un exemplu, e un familist convins”, le-a transmis fostul sportiv.

VIDEO - Păruială de zile mari pe plajă între două femei, din cauza unui șezlong