MENIU

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Notele, pe EDU.ro

Rezultate Evaluare Nationala Edu.ro

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Notele la matematică și română sunt publicate, azi, de EDU.ro și de Realitatea.net, până în ora 12.00.

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Marți, 25 iunie, EDU.ro publică notele la probele de matematică și română, în cadrul examenului de Evaluare nationala 2019. Rămâneți alături de Realitatea.net pentru a afla rezultatele, statisticile și reacțiile oficiale.

”La ultima probă scrisă - Limba şi literatura maternă - din cadrul Evaluării Naţionale a absolvenţilor de clasa a VIII-a, desfășurată vineri, 21 iunie, au participat 8.560 de elevi (93,09%). Dintre aceștia, un elev a fost eliminat din cauza tentativei de a frauda examenul, lucrarea fiind notată cu 1”, a anunțat Ministerul Educației, pe 21 iunie.

”Precizăm, în acest context, că proba de matematică din data de 20 iunie a fost susținută de 146.181 de elevi (94,53%). Șase elevi au fost eliminaţi din cauza unor tentative de fraudă, lucrările acestora primind nota 1”, a mai spus Ministerul, într-un comunicat de presă, înainte de afișarea de rezultate Evaluare Nationala 2019

Rezultate Evaluare Nationala 2019 update: notele au fost publicate AICI

Rezultate Evaluare Nationala 2019 update: Site-ul edu.ro este accesat cu dificultate, ca de obicei, din cauza numărului mare de oameni care doresc să afle notele. 

Rezultate Evaluare Nationala 2019 update: Ar mai fi aproximativ o oră până la publicarea rezultatelor. 

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Ploiesti

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Suceava

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Craiova

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Timisoara

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Cluj

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Iasi

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Brasov

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Constanta

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Ilfov

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Maramures

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Hunedoara

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Harghita

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Sibiu

Rezultate Evaluare Nationala 2019: Calendarul evaluării

Note Evaluare Nationala 2019. Rezultate pe Edu.ro

După afișarea rezultatelor, pentru elevii nemulțumiți mai există varianta contestațiilor. Apoi, pe 29 iunie, vor fi afișate rezultatele finale. Iată calendarul:

25 iunie 2019 Afișarea rezultatelor înaintea contestațiilor (până la ora 12:00)

25 iunie 2019 Depunerea contestațiilor (orele 14:00 – 20:00)

26-28 iunie 2019 Soluționarea contestațiilor

29 iunie 2019 Afișarea rezultatelor finale după soluționarea contestațiilor

NOTĂ: rezultate Evaluare Nationala 2019 La solicitarea comisiilor județene/comisia municipiului București de organizare a evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a sau din proprie inițiativă, Comisia Națională de Organizare a Evaluării Naționale poate aproba, în situații excepționale, prelungirea perioadelor de evaluare a lucrărilor scrise ori de afișare a rezultatelor, precum și reducerea perioadei de afișare a rezultatelor. rezultate Evaluare Nationala 2019

Rezultate Evaluare Nationala 2019: Cum se corectează lucrările

În procesul de evaluare inițială a lucrărilor scrise și de rezolvare a contestațiilor, după validarea finalizării evaluării de către cei doi profesori evaluatori, în cazul în care diferența dintre notele celor doi evaluatori este mai mică sau egală cu 1 punct, notele obținute se trec, pe fiecare lucrare în parte, cu cerneală roșie, de către profesorii evaluatori, după ce este verificată concordanța cu borderourile individuale, și sunt semnate de aceștia. Nota finală se calculează ca medie aritmetică cu două zecimale a notelor acordate de evaluatori, fără rotunjire. rezultate Evaluare Nationala 2019

rezultate Evaluare Nationala 2019 În cazul în care diferența între notele acordate de cei doi profesori evaluatori este mai mare de 1 punct, lucrarea va fi recorectată de alți doi profesori evaluatori numiți de președintele comisiei. După validarea finalizării evaluării, nota finală este calculată luând în considerare cele 4 note, după eliminarea celor două note/valori extreme, ca medie aritmetică cu două zecimale, fără rotunjire, a celor două note/valori centrale. Media rezultată reprezintă nota finală care se trece pe lucrare și este înregistrată în catalogul evaluării naționale.

În cadrul etapei de soluționare a contestațiilor, după încheierea evaluării lucrărilor, notele acordate după reevaluare sunt comparate cu cele acordate în etapa de evaluarea inițială. rezultate Evaluare Nationala 2019

În situația în care se constată o diferență de notare mai mare de 1,5 puncte, în plus sau în minus, între nota de la evaluarea inițială și cea de la contestații, președintele comisiei de contestații numește o a treia comisie formată din alți doi profesori cu experiență, alții decât cei care au evaluat inițial lucrările în centrul de contestații.

Rezultate Evaluare Nationala 2019: Reevaluarea

Reevaluarea se face după o nouă secretizare a lucrărilor, respectând cu strictețe baremul de evaluare și notare și toate procedurile de evaluare. Nota acordată de a treia comisie este nota finală a comisiei de contestații. Nota obținută în etapa de soluționare a contestaților este nota definitivă, indiferent de punctajul obținut, în plus sau în minus, față de nota acordată în etapa de evaluare inițială a lucrării. Această notă nu mai poate fi modificată și reprezintă nota obținută de candidat la proba respectivă. rezultate Evaluare Nationala Edu.ro

rezultate Evaluare Nationala 2019 Candidații care depun contestații completează și semnează o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat la cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației, poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. rezultate Evaluare Nationala 2019 În cazul candidatului minor declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali al acestuia.

Media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată dintre media generală la Evaluarea Naţională (reprezentând 80) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (reprezentând 20%). rezultate Evaluare Nationala 2019

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Așteptarea a luat sfârșit! Iată subiectele la matematică

Rezultate Evaluare Nationala 2019: Subiecte matematică

Site-ul nostru, www.realitatea.net, publică, în continuare, subiectele de la examenul de joia trecută. Iată, așadar, ce subiecte au picat la Matematică.

 

Rezultate Evaluare Națională 2019. Ce subiecte au picat la română

Rezultate Evaluare Nationala 2019: Subiecte limba română

Site-ul nostru, www.realitatea.net, publică, în continuare, subiectele de la examenul de marțea trecută:

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Subiecte Română Evaluare Națională 2019. Astfel, la subiectul I, elevii au lucrat pe un text de Horia Lovinescu, "Ultima cursă".

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Subiecte Română Evaluare Națională 2019. La subiectul II, elevii au avut de redactat o narațiune de 150 - 300 de cuvinte, în care să prezinte o întâmplare petrecută acasă sau la școală, în timpul unei activități de lectură.


Mai multe articole despre:
note edu.ro rezultate evaluare nationala 2019