MENIU

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO. Poveştile elevilor care au LUAT ZECE CURAT la BACALAUREAT 2014

104 elevi din toată ţara au obţinut nota zece la bacalaureat

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO Să iei zece la bacalaureat nu este imposibil, dar nici uşor. O spun cei 104 elevi care au reuşit să ia notă maximă în acest an. Secretul lor este simplu: s-au pregătit pe toată perioada liceului pentru acest examen.

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO În Dâmboviţa au reuşit să obţină 10 pe linie 7 elevi: 4 din Târgovişte şi 3 din Pucioasa. "Pentru mine a fost o pasiune, a fost mai mult decât învăţat. N-am învăţat doar pentru bac. Am învăţat pentru mine, chiar am învăţat într-un mod propriu. Consider că cunoştinţele pe care le-am acumulat pt bac nu se vor duce aşa în timp, ci chiar mă vor ajuta în viaţă", a spus Alexandru Dinu.

Liviu a fost acceptat deja la University College of London. Speră ca într-o zi să revină în ţară, dacă va avea o motivaţie.

"A fost destul de greu mai ales că anul ăsta am susţinut încă un examen înainte de bacalaureat şi timpul a fost limitat pentru mine. Sunt mândru de rezultatul meu, dar am muncit foarte mult", a spus Liviu Neagu.

În judeţul Galaţi a fost o singură notă de zece la bacalaureat. Andrada Ene a absolvit Colegiul Naţional Vasile Alecsandri, recunoscut ca fiind printre cele mai bune din ţară.

"Câteva nopţi pierdute, câteva lacrimi, dar trebuie să ai putere să treci peste ele", a spus Andrada Ene. Cinci elevi din Argeş au obţinut şi ei nota zece la Bacalaureat. Ioana Depărăţeanu este unul dintre ei. Tînăra a absolvit Colegiul i.C. Brătianu din Piteşti, profil Filologie şi vrea să ajungă expert în limba rusă.  O altă medie de 10 a fost obţinută de Georgiana Bodea, care a terminat Ştiinţe Sociale la Liceul Vlaicu Vodă din Curtea de Argeş.

"Nu am făcut pregătire. doar ce am învăţat cu profesorii de la clasă. dacă înveţi constant tot timpul nu ai cum să nu iei notă mare la bac. 7 am fost foarte fericită când am văzut şi nu îmi venea să cred", a spus Georgiana.

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO Anul acesta, 104 elevi au reuşit să ia zece la bacalaureat, cu 18 mai puţini faţă de anul trecut.