MENIU

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Unde a dispărut VICTOR PONTA

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Unde a dispărut VICTOR PONTA

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul PSD la prezidenţiale, Victor Ponta, nu a comentat rezultatele exit-poll-urilor prezentate la ora 21.00. Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a susţinut o declaraţie în faţa presei la sediul PSD, după ora 21.00.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta a ajuns la sediul PSD în jurul orei 20.45, alături de soția sa, Daciana Sârbu.

Întrebat dacă are emoții, Victor Ponta i-a raspuns unui jurnalist: ”Tu nu ai avea emoții?”. În jurul orei 22, acesta va face o declarație de presa, a anunțat Liviu Dragnea.  Întrebat de ce președintele PSD nu a făcut declarațiii de presă la ora 21.00, Dragnea a răspuns:”Pentru că este președintele partidului. Și este președintele care unește”.

EXIT POLL. Victor Ponta şi Klaus Iohannis se află pe primele două locuri după primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, arată datele EXIT-POLL-ului realizat pentru Realitatea TV. Bătălia pentru locul trei este acerbă, Elena Udrea, Călin Popescu Tăriceanu şi Monica Macovei fiind creditaţi fiecare cu câte 6%. Datele sunt valabile pentru ora 19.30. EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014

VICTOR PONTA - 38.2%

KLAUS IOHANNIS - 32,1

ELENA UDREA - 6%

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU - 6%

MONICA MACOVEI 6%

KELEMEN HUNOR - 4.3%

CORNELIU VADIM TUDOR - 2,2%

DAN DIACONESCU - 1.9%

TEODOR MELEȘCANU - 1.3%