MENIU

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cum va decide TĂRICEANU pe cine va susţine în turul II

<p>Călin Popescu Tăriceanu</p>

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul independent Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică, după închiderea procesului electoral, că voturile pe care le-a primit în primul tur înseamnă o anumită obligaţie, astfel că, după o consultare a structurilor de conducere PLR, se va lua o hotărâre privind votul pentru turul II.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Tăriceanu a arătat că această campanie electorală a fost pentru el un moment în care a încercat să comunice cu cetăţenii şi să le explice cum vede evoluţia României în viitor.

Despre rezultatul alegerilor, Călin Popescu Tăriceanu a precizat că, deocamdată, acesta este numai la nivelul exit-poll-urilor şi că aşteaptă cu multă înfrigurare rezultatele după numărarea voturilor, care vor fi prezentate cel mai probabil mâine dimineaţă.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ”Până atunci, doresc să spun că voturile pe care le-am primit înseamnă din partea mea şi a colegilor o anumită obligaţie. Va trebui, după o consultare pe care o voi face la nivelul structurilor de conducere ale partidului, să luăm o hotărâre cum să votăm în turul II şi cum să îndemnăm pe votanţii şi pe simpatizanţii noştri să voteze”, a anunţat Tăriceanu, potrivit mediafax.ro.