MENIU

REZULTATE ALEGERI. Imagini din CULISELE înfrângerii PSD. Cum au trăit ziua de duminică

<p>Victor Ponta - Sursa:&nbsp;<a href="http://inquamphotos.com/index.php" target="_blank">inquamphotos.com</a></p>
<p>Victor Ponta a mers &icirc;mpreună cu familia la vot. Sursa:&nbsp;<a href="http://inquamphotos.com/index.php" target="_blank">inquamphotos.com</a></p>
<p>Ion Iliescu, un PSD-ist &icirc;ncă activ. Sursa:&nbsp;<a href="http://inquamphotos.com/index.php" target="_blank">inquamphotos.com</a></p>

PSD-iştii nu s-au dezminţit nici la turul 2. Au procedat la fel ca pe data de 2 noiembrie, ora 21:00, când primul la declaraţii, în momentul EXIT-POLL-urilor, a fost tot preşedintele executiv Liviu Dragnea.

Deşi unele sondaje de opinie îl indicau pe Victor Ponta drept câştigător al alegerilor, social-democraţii au rămas echilibraţi. Numărătoarea lor paralelă le indica trendul ascendent al lui Klaus Iohannis.

"Victor Ponta nu isi va da demisia. E vorba de 5 milioane de voturi. Guvernarea va continua. Din cauza modului in care a facut campanie ACL, tara e destul de dezbinata, e momentul sa o unim. Un curent de ura si dezbinare a produs o falie in societate. Trebuie sa pansam", a spus Dragnea duminică seară.

Ulterior, Victor Ponta a dat şi el o scurtă declaraţie de presă, în momentul în care a părăsit sediul de campanie.

"Poporul are intotdeauna dreptate. L-am sunat pe domnul Iohannis, l-am felicitat pentru victorie si eu si toti colegii mei, cat timp vom fi in pozitii publice, ne vom face datoria fata de tara. in rest, am spus, poporul are intotdeauna dreptate si e normal sa fie asa si imi doresc un singur lucru, ca sa intelegem ca suntem o tara democratica si, asa cum eu accept rezultatul, sper sa-l accepte si cei care vor sa protesteze si nu au de ce sa protesteze", a spus Ponta.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta rezultate alegeri