MENIU

"Rezistul în chiloți" se visează la Cotroceni. Florin Bădiță propune inclusiv legalizarea tuturor drogurilor

Candidatură controversată la prezidențiale. Florin Bădiță, tânărul devenit celebru după ce a umblat în lenjerie intimă în metrou și a înființat grupul de Facebook „Corupția ucide”, după tragedia de la Colectiv, revine în spațiul public și susține că va candida la prezidențiale. Una dintre promisiunile făcute este halucinantă. Acesta a declarat că vrea legalizarea tuturor drogurilor, inclusiv a heroinei și chiar furnizarea lor gratuită de către stat. 

După o perioadă de câțiva ani în care nu a mai apărut în spațiul public, Florin Bădiță a revenit drept candidat la prezidențiale, iar prima mare promisiune pe care a făcut-o a fost legalizarea tuturor drogurilor. Declarația a făcut-o acum câteva zile într-un podcast.



În anii de absență din spațiul public, Florin Bădiță s-a căsătorit și a preluat numele soției, Nistor. El a devenit cunoscut după ce, în urmă cu mai mulți ani, a apărut prin metrou în lenjerie intimă, pentru cauze nobile, a susținut el. De asemenea el a înființat grupul de Facebook „Corupția ucide”, după tragedia de la Colectiv.

El s-a remarcat și ca lider al protestelor #rezist din Piața Victoriei. La scurt timp, Florin Bădiță a fost nominalizat la categoria Personality Award, alături de Emmanuel Macron sau actrița Emma Watson. 

Mai multe articole despre:
florin badita candidat presedinte rezist chiloti