MENIU

Revoltător - Un tânăr acuzat că și-a omorât în bătaie partenerul de pahar a fost lăsat în libertate

Bărbat acuzat de crimă, lăsat în libertate

Decizie revoltătoare a unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova. Acesta a respins cererea de arestare preventivă a unui tânăr acuzat că și-a omorât în bătaie partenerul de pahar. Suspectul a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. 

Tânărul a fost reținut după ce, duminică, a avut un conflict cu victima, în fața unui magazin din comuna Berceni. Potrivit martorilor, scandalul ar fi pornit după ce cei doi ar fi băut împreună. La un moment dat, au început să se certe și să se îmbrâncească. Unul dintre ei s-a dezechilibrat și a căzut pe trotuarul din fața magazinului unde a fost găsit de polițiștii chemați la fața locului.

”Polițiștii au constatat faptul că barbatul în cauză ar fi fost victima unei agresiuni, acesta fiind lovit de către un alt bărbat, în urma unui conflict spontan, produs pe fondul consumului de alcool si a unor discuții purtate in contradictoriu”, a transmis Poliția Prahova. 

Bărbatul rănit a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Ploiești, dar, din nefericire, după câteva ore a decedat. 

Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a cerut arestarea sa preventivă, însă solicitarea a fost respinsă de instanță, în ciuda probelor solide care indică exact cine este autorul faptei, susțin surse judiciare, potrivit ziare.com

Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă, fiind atacată de procurori la Curtea de Apel. 

Mai multe articole despre:
tribunalul prahova tanar acuzat de omor