MENIU

REVOLTĂTOR: Bărbatul care a bătut un călător, într-un autobuz, lăsat LIBER de judecători! Fiul agresorului a vrut să FURE telefonul victimei

Agresiune autobuz/ Captură foto

Un bătăuș din Pitești a fost lăsat în libertate de judecători, după ce a bătut un bărbat de 51 de ani. Agresorul s-ar fi implicat într-o încăierare ca să își apere copilul de 15 ani, care ar fi încercat să fure telefonul victimei. 

Totul ar fi început după ce fiul bătăușului ar fi încercat să îi fure telefonul din buzunar bărbatului de 51 de ani. Cu toții circulau în același autobuz, iar camerele de supraveghere au surprins momentul furtului, inclusiv scandalul care a izbucnit imediat după. Tatăl copilului de 15 ani, alături de celălalt fiu, de 13 ani, au intervenit și au început să se bată cu bărbatul ca într-un ring de box.

Doar după ce călătorii au început să țipe, șoferul autobuzului le-a cerut agresorilor să coboare din autobuz. Scandalul a continuat, însă, și afară, unde scandalagii și-au urmărit victima.

După scandal, cei doi au fost reținuți. Instanța a decis, însă, eliberarea lor.

"Tatăl minorului a fost prezentat în fața instanței de către Parchet, iar, față de situația acestuia nu a fost transmisă către polițiștii argeșeni nicio obligație sau măsură preventivă", a declarat Florin Popa, reprezentant al IPJ Argeș. 

Agresorul nu ar fi, însă, la prima abatere. Mai multe voci susțin că și în trecut ar fi avut probleme serioase cu legea și ar fi fost implicat în mai multe scandaluri. 

Mai multe articole despre:
bataus liber judecatori autobuz calator