MENIU

Revelion cu sute de urgențe pentru serviciul de Ambulanță! Zeci de persoane au prezentat probleme digestive

Revelion cu sute de solicitări la Ambulanță - Managerul Alice Grasu

Serviciul de Ambulanță București-Ilfov (SABIF) a gestionat, în noaptea de Revelion, sute de urgențe, a declarat managerul general - Alis Grasu. Cu toate acestea, numărul solicitărilor se află în scădere cu 10% față de anul precedent.

„Noaptea de la cumpăna dintre ani a fost o noapte obișnuită la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov. S-a muncit mult, ca în fiecare noapte de altfel. Vorbim de 491 de persoanecare au avut nevoie de ambulanță. Dintre acestea, 367 au prezentat urgențe de cod roșu și cod galben. 113 persoane au avut nevoie de ambulanță pentru consultații de urgență la domiciliu, au fost și 11 persoane care au solicitat recoltare de probe biologice în vederea efectuării testului PCR. 46 din totalul cazurilor au avut urgențe fie legate de covid 19, persoane diagnosticate și rămase la domiciliu și au devenit urgențe, fie au fost persoane care au avut nevoie de consultații și au prezentat suspiciuni.

Cam ăsta e nivelul de solicitări în fiecare noapte la ambulanță. Este o scădere a solicitărilor cu 10% față de anul trecut.

Nu am avut nimic legat de petarde, articifii. Au fost 86 de persoane care au prezentat probleme digestive.

Sigur, astăzi va fi un număr mai mare de solicitări, din experiența anilor trecuți, sperăm să nu fie mai mare”, a spus managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov - Alice Grasu.

Mai multe articole despre:
alice grasu solicitari ambulanta