MENIU

Reţeta cu miere si scortisoara pentru slabit, cea mai eficientă combinaţie

Ingredientele naturiste sunt cele mai bune solutii la care poti sa apelezi atunci cand vrei sa spui adio kilogramelor nedorite.

Daca ai mai urmat pana acum regimuri de slabit, cu siguranta ai observat ca multe dintre ele te lasa fara vlaga, avand in vedere ca renunti la substante esentiale pentru organism. Cum ai reactiona daca ti-am spune ca poti sa slabesti fara sa renunti la preparatele preferate? Reteta cu miere si scortisoara pentru slabit este trucul de care ai nevoie pentru a obtine o silueta demna de invidiatfara prea mult efort. Iata cum se prepara ea si ce presupune acest regim naturist!

Cum actioneaza mierea si scortisoara intr-un regim de slabit?

Atat mierea, cat si scortisoara au rezultate remarcabile pentru organism, iar efectele lor se pot observa nu doar asupra siluetei, ci si a starii de sanatate. Ambele ingrediente naturiste sunt asociate cu vitalitate si stare de bine, doua caracteristici extrem de importante intr-o dieta de slabit si nu numai.

Mierea este recunoscuta pentru proprietatile ei terapeutice, insa putine persoane stiu ca ea este extrem de utila intr-o dieta de slabit. Printre cele mai importate beneficii ale ei se numara:  imbunatatirea digestiei, eliminarea toxinelor din organism, echilibrarea nivelului de zahar din sange si pierderea kilogramelor nedorite.

La fel ca mierea, scortisoara are o multime de proprietati de care ar trebui sa profiti la maximum intr-o dieta de slabit si nu numai. Spre exemplu, ea ofera vitalitate organismului, stimuleaza tractul digestiv, accelereaza metabolismul si este eficienta in caz de retentie de apa.

Citeşte mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
miere scorţişoară