MENIU

Reţeta care arde grăsimile în timp record. De la Dr. Oz, o băutură uimitoare

Reţeta care arde grăsimile în timp record. De la Dr. Oz, o băutură uimitoare

Ingredientul principal din această reţeta miraculoasă, care îndepărtează grăsimea, este apă - că lichid esenţial în bună funcţionare a organismului. Apa elimina depunerile în exces, hidratează corpul şi ajută în procesul de ardere a grăsimilor.

"Consumată regulat, această băutură uimitoare arde destul de rapid surplusul de grăsime din corpul tău", susţinea Dr.Oz, într-una dintre emisiunile sale.

Ingrediente:

- 8 pahare de apă

- o lămâie feliată

- 2 portocale proaspete

- un castravete proaspăt decojit şi feliat

- 12 frunze de mentă

- o linguriţă de rădăcina de ghimbir proaspăt tocat

Mod de preparare:

Mai întâi, decojeşte castravetele şi taie-l în felii subţiri, apoi curăţă rădăcina de ghimbir şi dă-o pe răzătoarea mică. Curăţă de coajă portocală şi lămâia, apoi taie-le în felii subţiri. Pune toate ingredientele, inclusiv apa şi menta, într-un recipient şi lasă-le la frigider peste noapte, astfel încât să prindă aromă (aproximativ 10 ore)

Imediat cum te-ai trezit, separă apa de restul ingredientelor şi astfel ai obţinut celebra apă care arde grăsimile a Doctorului Oz!

Consum:

Transferă lichidul într-un recipient pe care îl poţi purta cu tine oriunde mergi (la serviciu, la cumpărături, la plimbare)

Cel mai indicat este consumul întregului conţinut până la masa de prânz, însă nu este problemă dacă se depăşeşte acest termen. Important este ca această apă să fie consumată toată, într-o singură zi.

Dr. Oz garantează pierderea în greutate cu până la 5 kg în maxim 2 săptămâni, în cazul în care această apă este consumată zilnic.

Sursa: secretele.com

Mai multe articole despre:
dietă slăbit dr oz