MENIU

Restricțiile de circulație la intrarea în Bulgaria au fost ridicate

Bulgaria a ridicat restricțiile de circulație a autovehiculelor, instituite ca urmare a condițiile meteo nefavorabile, la intrarea pe teritoriul acestei țări prin vama Giurgiu - Ruse, potrivit unui comunicat de presă transmis sâmbătă de ITPF Giurgiu, citat de Agepres.

"Autoritățile de frontieră bulgare au ridicat restricțiile de circulație a autovehiculelor, instituite ca urmare a condițiile meteo nefavorabile, la intrarea pe teritoriul Republicii Bulgaria prin PTF Giurgiu — Ruse și PTF Calafat — Vidin. Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu a dispus măsuri de suplimentare a personalului care își desfășoară activitatea la controlul documentelor și mărirea numărului arterelor de control, până la capacitatea maximă a fiecărui punct de frontieră, în vederea micșorării timpilor de așteptare", se mai arată în comunicatul de presă.

Polițiștii de frontieră vor colabora în permanență cu autoritățile statului vecin în vederea fluidizării traficului.

Potrivit Poliției de Frontieră în acest moment prin PTF Giurgiu — Ruse circulația se desfășoară pe trei benzi la intrarea în țară și pe două benzi la ieșirea din țară, timpul de așteptare la ieșirea din țară fiind de aproximativ 20 de minute.