MENIU

Resigilate – Top 5 cele mai cautate telefoane mobile la eMAG

Resigilate – Oferte excelente la eMAG pentru o multime de telefoane mobile noi dar care au diferite zgarieturi sau doar ambalajul original desigilat.

Resigilate – Lista cu toate ofertele de resigilate de la eMAG poate fi gasita AICI.

Resigilate – Promotie excelenta de resigilate la eMAG, in special pentru telefoanele de generatie noua. Cu un produs resigilat poti sa economisesti cel putin 500 de lei la o achizitie. Noi am selectat 5 dintre cele mai interesante oferte de telefoane mobile.

Resigilate – Telefon mobil Asus ZenFone 2

Telefonul mobil Asus ZenFone 2 se gaseste la oferta resigilat cu discount de peste 500 de lei. Este un telefon foarte modern si puternic, are capacitatea de a administra doua cartele SIM deodata, are o memorie de 32 GB si functie 4G. Ofertele pentru acest telefon le gasiti AICI.

Resigilate – Telefon Samsung Galaxy S8 Plus

Oferta foarte buna pentru un telefon pe care nu te-ai astepta sa il vezi la resigilate, fiind un model atat de noi. Samsun Galaxy S8 Plus, modelul Midnight Black, are un spatiu de stocare generos de 64GB, functie 4G si toate tehnologiile moderne pe care ai putea sa ti le doresti. Telefonul are mici urme de folosire si zgarieturi fine, insa este vandut cu garantie de 24 de luni si retur gratuit in 30 de zile. Oferta cu mare discount o gasesti AICI.

Resigilate – iPhone SE

Telefonul mobil iPhone SE a fost special conceput pentru ca tehnologia Apple sa devina accesibila si la un pret mult mai redus, facand rabat la calitatea carcasei dar in favoarea tehnologiei. Acum il puteti lua chiar si mai ieftin ca produs resigilat ce are doar cateva zgarieturi fine si lipsa castilor. Gasiti oferta pentru acest iPhone SE cu memorie de 64GB la URMATORUL LINK.

Resigilate – Samsung Galaxy S7 Edge

Acest telefon are marginile rotunjite pentru a facilita accesul la un meniu special, ecranul mult mai mare fata de modelele precedente, o memorie de 32GB, functie 4G si pret mult redus pentru produsul resigilat. Oferta o gasiti AICI.

Resigilate – Lenovo Moto Z

Ultimul telefon mobil pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol beneficiaza de o reducere de aproape 800 de lei pentru telefonul resigilat care prezinta urme de folosire si are ambalajul original deschis. Telefonul beneficiaza de garantie 24 de luni si poate fi returnat in termen de 30 de zile gratuit. Lenovo Moto Z are capacitatea de a administra doua cartele SIM deodata, are memorie de 32GB si functie 4G pentru transfer de date si internet la viteze mari. Oferta detaliata o gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag resigilate