MENIU

Renault România face angajări

Renault România face angajări în cadrul târgului de joburi Angajatori de TOP, eveniment care se va desfăşura pe 17-18 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Renault România caută personal cu experienţă în domeniul auto vorbitori de limbi straine.

„Daca esti pasionat de masini, stii cel putin o limba straina, ai experienta intr-un domeniu auto inseamna ca esti candidatul pe care il cautam. Deschiderea catre nou, disponibilitatea la mobilitate geografica, dorinta de a lucra in Bucuresti, Pitesti sau Mioveni, dar si obisnuinta lucrului in echipa completeaza profilul  candidatului ideal”, spune Irina Trifu, Responsable Relations Écoles et Universités, Renault Romania.

In cadrul editiei din aceasta toamna Angajatori de TOP Bucuresti, 50% dintre joburi sunt pentru candidati cu 1-5 ani experienta, 44% joburi si programe adresate studentilor si personelor cu 0-1 ani experienta, iar 6% pozitii adresate persoanelor cu peste 5 ani experienta.

Târgul este organizat de Catalyst Solutions, companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Mai multe articole despre:
angajări târg de joburi Renault Romania face