MENIU

Remus Truică, eliberat mai devreme. Prejudiciu de râs în dosarul "Ferma Băneasa": 17.000 de euro

Remus Truică a primit o pedeapăs de 7 ani

Apar noi detalii despre milionarii controversați care au fost condamnați în mega dosarul „Ferma Băneasa”. Omul de afaceri Puiu Popoviciu, după ce a fost condamnat la 7 ani de închisoare, a fost achitat de Curtea de Apel București. Pe de altă parte, prințul Paul este fugit în Malta, iar autoritățile din România au întreprins deja procedurile pentru a fi adus din nou în țară. 

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, după ce a fost condamnat la 7 ani de închisoare a fost achitat de Curtea de Apel București. Acesta este fugit din țară din 2017, după ce a fost acuzat de fapte de corupție.

În același timp, Remus Truică a fost eliberat condiționat după executarea a două treimi din pedeapsa de 7 ani de închisoare, după ce Judecătoria Sectorului 1 a constatat că acesta a muncit într-o arhivă, a plătit prejudiciul de 17.000 de euro reținut în sarcina lui și a dovedit că „are aptitudinea de a-şi asigura existenţa în mod cinstit, prin muncă”.

Dosarul Fermei Băneasa. Remus Truică, dus la închisoare

Între timp, prințul Paul este fugit în Malta, iar autoritățile din România au întreprins deja procedurile pentru a fi adus din nou în țară.

Paul de România, interviu sfidător după ce a fentat justiția din România: "Nu sunt obișnuit să fiu arestat”