MENIU

Remedii pentru albirea dinților în mod natural. Trucuri la îndemâna oricui

Trucuri pentru a avea dinți albi și un zâmbet de Hollywood, folosind doar ingrediente naturale și la îndemâna oricui.

Cum să-ți albești dinții, în mod natural

Toată lumea își dorește să aibă un zâmbet de Hollywood și dinți albi ca zăpada. Însă, nu mulți sunt cei care recurg la albirea lor prin procedee chimice, din diverse motive. Fie procedura este prea costisitoare, fie este dureroasă, fie este nocivă pentru smalțul dinților..

Bineînțeles, folosirea acestor trucuri pentru a avea dinți albi nu vă scutesc de vizita periodică la dentist, însă sunt eficiente. Dacă le veți folosi în mod frecvent veți avea parte, în scurt timp, de dinți mai albi cu câteva nuanțe.

Iată câteva trucuri pentru a avea dinți albi.

Ce este apa de trandafiri. Ce beneficii are și cum se prepară acasă acest elixir al frumuseții

Metode la îndemâna oricui

Amestecați o linguriță de turmeric cu o linguriță de ulei de cocos și 2-3 picături de ulei de mentă. Amestecați bine până la omogenizare, apoi folosiți acest amestec în mod regulat, în loc de pastă de dinți. Această pastă vă va proteja smalțul dinților, îi va albii și vă va conferi o senzație de prospețime în gură.

Dacă diluați 5 picături de ulei esențial de arbore de ceai verde într-o jumătate de pahar cu apă. Vă veți clăti gura zilnic cu acest amestec după ce vă veți spăla pe dinți. În câteva săptămâni veți vedea rezultate excelente în ceea ce privește albirea dinților. Pentru un efect mai puternic, curățați-vă dinții o dată sau de două ori pe săptămână cu acest ulei.

Luați o căpșună proaspătă și striviți-o cu o furculiță, apoi amestecați-o cu puțină sare foarte fină până când obțineți o pastă. Aplicați apoi această pastă pe periuța de dinți și masați foarte ușor dinții. Cu acest amestec spălați-vă doar o dată la două săptămâni, pentru a vă proteja smalțul dinților de sare.

Același procedeu îl puteți face folosind, în loc de sare, bicarbonat de sodiu alimentar. Combinația dintre căpșune și bicarbonat de sodiu este foarte eficientă pentru albire. Rezultatele le puteți vedea după prima spălare.

Albirea dinților cu ulei de cocos

Aplicați puțin ulei de cocos pe dinți, țineți practic uleiul în gură timp de 20 de minute înainte de a vă spăla dinții cu pastă și repetați asta de 2-3 ori pe săptămână. Uleiul de cocos, de asemenea, este foarte bun pentru albirea dinților.

Și cărbunele de pământ, sub formă de pulbere, poate fi folosit în mod eficient pentru albirea dinților. Amestecați pulberea de cărbune cu puțină apă pentru a se obține o pastă omogenă, pe care o puteți aplica pe dinți și o lăsați să acționeze timp de două minute. Clătiți apoi gura cu apă din abundență și spălați-vă cu periuța, folosind pasta de dinți, pentru a îndepărta resturile de cărbune. Repetați procedura o dată sau de două ori pe săptămână.

Alte trucuri pentru a avea dinți albi

De asemenea, vă puteți prepara o apă de gură, ce conține 3 părți de zeamă de lămâie și o parte sare fină. Amestecați foarte bine și clătiți gura cu acest amestec, după ce v-ați spălat în prealabil dinții cu pastă. Aceasta vă va albi dinții în mod treptat și vă va menține o respirație proaspătă. Atenție însă, nu folosiți acest amestec dacă suferiți de vreo inflamație în cavitatea bucală!

Busuiocul, această plantă considerată sacră, poate fi folosită, de asemenea, cu succes pentru albirea dinților. Astfel, alegeți câteva frunze proaspete de busuioc și pisați-le până obțineți o pastă pe care o puteți folosi în mod regulat pentru a vă spăla dinții. O puteți aplica timp de 5-10 minute pe dinți, înainte de a-i spăla, așa cum o faceți în mod normal cu pasta de dinți.

Sucul natural de aloe vera este ideal pentru a vă transforma zâmbetul într-unul de Hollywood. Pur și simplu folosiți-l pentru a vă spăla cu el, folosind periuța, iar după câteva săptămâni de utilizare, dinții dumneavoastră vor deveni de un alb strălucitor.

Ce să faci dacă ai părul și tenul gras. Remedii care te scapa de excesul de sebum

Pentru dinti mai albi

Uleiul de cuisoare este ideal pentru ingrijirea dintilor si a gingiilor, dar si pentru albire si improspatarea respiratiei. Tot ce trebuie sa faci este sa clatesti gura cu ulei esential de cuisoare diluat in apa calda (3 picaturi la 50 ml apa) sau, pentru dinti mai albi, piseaza bine 2-3 cui­soare, apoi a­mes­teca-le cu pulbere din gentiana gal­­bena, in proportii ega­­­le, si cu pu­tina apa. Cu pasta re­zultata, curata dintii de 2 ori pe zi, timp de 3 zile.

Aceste trucuri pentru a avea dinți albi sunt la îndemâna oricui, fiind naturale și în același timp nu distrug dinții cum o poate face albirea chimică, scrie Almanah Online.

 

Mai multe articole despre:
remedii albirea dintilor sanatate terapii