MENIU

Regina Letizia, în sânii goi! Noua regină a Spaniei, trecut controversat

Noua regină a Spaniei
Tabloul controversat al reginei Letizia

Letizia, noua Regină a Spaniei, e iubită de popor. La ceremonia de încoronare de joi de la Madrid, s-a văzut imediat că şi ea, şi Felipe al VI-lea au tot sprijinul spaniolilor: mulţimea adunată pe traseul oficial i-a aplaudat şi întâmpinat cu urale.

Dar când Prinţul Felipe şi-a anunţat logodna cu prezentatoarea tv în 2003, Letizia a fost o alegere controversată, scrie Click.ro.  Era divorţată, avea o carieră în jurnalism şi câteva secrete numai de ea ştiute.

Unul e o pictură făcută de un prieten apropiat, artistul cubanez Waldo Saavedra. În tablou, viitoarea Regină apare în sânii goi, ceva ce nu are cum să fie pe placul celor care o critică pe Letizia.

Însă pictorul insistă că soţia lui Felipe nu a pozat niciodată goală pentru el. Pictura a fost realizată cu ajutorul unor fotografii şi a imaginaţiei lui Saavedra.

Conform acestuia, cei doi s-au cunoscut în 1996, când Letizia avea 24 de ani. Pe atunci, ea lucra la un ziar mexican în Guadalajara şi a scris un articol despre o expoziţie a lui Saavedra.

Mai multe articole despre:
Spania regina Spaniei încoronare Spania