MENIU

Regele provocărilor de pe TikTok, reținut pentru 24 de ore. Polițiștii au descins peste el în timpul unui live - VIDEO

Descindere/ Captură video

Allin, cunoscut drept regele TikTok-ului care a fost pus la pământ de polițiști chiar în timp unui live cu urmăritorii săi, a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să se prezinte la parchet în următoarele ore. Bărbatul este acuzat de perturbarea liniștii publice în mod repetat și de faptul că amenință și jignește vecinii din bloc. 

Allin a fost luat prin surprindere de mascați chiar în timpul unui live pe TikTok. Mii de urmăritori erau conectați în momentul în care bărbatul a fost pus la pământ. După câteva momente, live-ul s-a închis, însă fanii au continuat să lase comentarii. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

@alexst868 #allin #allinasi #allinsidana #politia #alex868 #alexalexwork ♬ sunet original - Alex Alex

Alin Marius este cunoscut pentru provocările pe care le face în mediul online, pe TikTok. Pe numele lui însă, vecinii au făcut mai multe plângeri pentru perturbarea ordinii și liniștii publice după ce încă din luna mai a anului trecut. Încă de atunci bărbatul a fost văzut în nenumărate rânduri în timp ce arunca pe geam obiecte de mobilier iar cine îndrăznea să îi facă observație era amenințat cu moartea.

În luna februarie a acestui an, individul a bătut cu pumnii și picioarele în ușa unei vecine de bloc și a amenințat-o. Iar cea mai recentă apariție a fost într-un magazin alimentar în care bărbatul a intrat înfășurat doar într-un prosop și a stat de vorbă cu casierul.

El a fost în centrul atenției și după ce și-a lăsat soția și copilul pentru Dana Badea, o dansatoare de manele.


Mai multe articole despre:
rege tiktok allin provocari politisti diicot