MENIU

Reduceri vacanțe litoral România. Oferte fulger cu prețuri mai mici și cu 74%

Litoralul românesc

Dacă sunteți în căutare de reduceri vacanțe litoral România, în aceste zile, la Vola.ro, cea mai mare agenție de turism online, găsiți reduceri de până la 74% la pachete. Iată câteva dintre cele mai atractive reduceri. 

Hotel Cocor Spa din Neptun are reducere la Vola.ro de 74% pentru mai multe pachete. Mai multe detalii despre această vacanță și alte reduceri vacanțe litoral România găsiți - AICI.

În pachet intră, printre altele, micul dejun, prânzul sau cina, acces la piscină, acces la internet wifi sau parcare gratuită.

Complexul ofera 242 de camere mobilate elegant, dotate cu aer conditionat, seif, minibar, balcon/terasa, WiFi gratuit, inchidere centralizata pe baza de cartela, baie privata, uscator de par, sonorizare in baie si articole de toaleta gratuite.

Restaurantul serveste preparate delicioase din bucataria traditionala romaneasca si cea internationala. Masa se poate lua pe terasa, in acordurile live ale orchestrei. De asemenea, hotelul iti pune la dispozitie un Lobby Bar unde poti servi o bautura fina intr-o ambianta distinsa si un bar la piscina in aer liber unde poti savura un cocktail racoritor.

La Hotel Cocor te bucuri de zilele insorite si de efectele vindecatoare ale marii, avand la indemana o multime de facilitati de relaxare si distractie. Poti savura o bautura racoritoare, intins pe sezlong, la piscina sau poti incerca din varietatea de terapii si servicii dedicate frumusetii si sanatatii, oferite de centrul Cocor Spa.

Acesta se intinde pe 3 etaje, este dotat cu aparatura de ultima generatie si ofera tratamente holistice si relax, Spa medical, bio sauna, finnish sauna, hammam, dusuri emotionale, fantana de gheata, sala de fitness si o zona de relaxare. De la piscina situata la ultimul etaj o sa ai parte de cea mai frumoasa priveliste a marii. Cum noptile de vara la mare sunt predestinate distractiei, hotelul pune la dispozitie un club care promite petreceri de neuitat, animate de DJ si dansatori din strainatate. Mai multe detalii găsiți - AICI

Reduceri vacanțe litoral România. Oferte în stațiunea Venus

Aveți oferte și în stațiunea Venus, la Hotel Ammon. Mai multe detalii despre această vacanță și alte reduceri vacanțe litoral România găsiți - AICI.

Complexul ofera 118 camere confortabile, amenajate modern, dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat, minibar, balcon, WiFi gratuit, baie privata, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Masa se poate servi in restaurantul hotelului sau pe terasa in aer liber cu vedere spre mare. Oaspetii pot savura preparate din bucataria traditionala si din cea internationala.

Inconjurat de o gradina luxurianta, Hotel Ammon este pregatit sa satisfaca toate asteptarile, oferind o varietate de facilitati de divertisment. Oaspetii se pot bucura de zilele insorite, savurand o bautura racoritoare la piscina in aer liber incalzita sau intinsi pe sezlong pe plaja privata. Un loc de joaca este special amenajat pentru confortul si distractia copiilor.

Pentru momente de relaxare si odihna, hotelul dispune de un mini-centru Spa care ofera jacuzzi, sauna umeda si uscata. Cei dornici de miscare au la dispozitie o zona de fitness si un teren multifunctional pentru volei, badminton, fotbal sau tenis. Biliard, mese de tenis si darts sunt dar cateva din numeroasele activitati de agrement de care poti beneficia.

Cum o vacanta la mare reusita nu este completa fara o petrecere incendiara pana in zorii zilei, de asemenea, hotelul dispune si de o discoteca. Mai multe detalii despre această vacanță și alte reduceri vacanțe litoral România găsiți - AICI.

Reduceri vacanțe litoral România. Oferte în stațiunea Costinești

Oferte găsiți și în Costinști, la Vox Maris Grand Resort.  Mai multe detalii despre această vacanță și alte reduceri vacanțe litoral România găsiți - AICI.

Resortul este format din mai multe vile amenajate confortabil. Cele 410 camere disponibile sunt mobilate elegant si sunt dotate cu aer conditionat, TV, WiFi gratuit, balcon sau terasa cu vedere spre gradina, minibar, baie privata si articole de toaleta gratuite.

Complexul pune la dispozitie 2 restaurante, Stella Maris si Blue Lagoon, unde poti degusta din preparatele gustoase din bucataria romaneasca si internationala, pregatite doar din ingrediente naturale. De asemenea, masa se poate servi pe una din terasele in aer liber, situate in apropierea piscinelor.

Amplasat in centru statiunii Costinesti, locul preferat al tinerilor, Vox Maris Grand Resort isi primeste oaspetii intr-o atmosfera vesela si foarte animata. Poti alege sa te relaxezi la piscina, savurand in tihna un cocktail delicios sau poti opta pentru numeroasele posibilitati de distractie puse la dispozitie.

Complexul dispune de terenuri de sport, sala de fitness, discoteca, baruri, sala de bowling, piscine pentru adulti si copii, locuri de joaca, toate inconjurate de un spatiu verde deosebit, amenajat cu gazon si palmieri. Mai multe detalii despre această vacanță și alte reduceri vacanțe litoral România găsiți - AICI.