MENIU

Reduceri. TOP 10 perechi de teniși de damă din oferta Zorilestore.ro

Magazinul Zorilestore.ro are în această perioadă o campanie de reduceri la mai multe perechi de teniși. Iată câteva dintre cele mai atractive. 

Întreaga ofertă la teniși de la Zorilestore.ro o găsiți LA ACEST LINK

Reducere 20%. Tenisi PEPE JEANS pentru femei ABERLADY. Perechea de tenisi pentru femei ABERLADY, adusa pe piata de brand-ul Pepe Jeans, raspunde perfect cerintelor dumneavoastra. Partea superioara este confectionata din materiale textile (panza), rezistente la uzura si rupere ce va ofera confort, lejeritate si mentin piciorul uscat in permanenta. Design-ul clasic al tenisului si logo-ul Pepe Jeans prezent in partea laterala va schimba placut aspectul si va asigura de calitatea si originalitatea produsului. Talpa exterioara, din cauciuc, va ofera aderenta si stablitate pe orice suprafata iar sistemul de inchidere, bazat pe un siret, are grija ca tenisul sa stea fix pe piciorul dumneavoastra. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri teniși de la Zorilestore.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 20%. Tenisi PEPE JEANS pentru femei ABERLADY FISH PRINT. Partea superioara este confectionata din materiale textile, rezistente la uzura si rupere ce va ofera confort, lejeritate si mentin piciorul uscat in permanenta. Design-ul clasic al tenisului, imprimeul floral, combinatia de culori si logo-ul Pepe Jeans prezent in partea laterala va schimba placut aspectul si va asigura de calitatea si originalitatea produsului. Talpa exterioara, din cauciuc, va ofera aderenta si stablitate pe orice suprafata iar sistemul de inchidere, bazat pe un siret, are grija ca tenisul sa stea fix pe piciorul dumneavoastra. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri teniși de la Zorilestore.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 20%. Tenisi LE COQ SPORTIF pentru femei LAMARINA. Partea superioara este confectionata din panza, material durabil si rezistent. Sistemul de prindere pe baza de siret, usureaza incaltarea si fixeaza mai bine tenisul pe picior. Talpa interioara este moale si comoda, sunt captusiti cu material textil, piciorul sta relaxat si nu transpira. Talpa exterioara din cauciuc, va acorda stabilitate si aderenta pe orice suprafata. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri teniși de la Zorilestore.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 20%. Tenisi PEPE JEANS pentru femei SOHO DRAW WNS. Partea superioara este confectionata din material  textil, rezistent la uzura si rupere. Sistemul de prindere pe baza de siret, faciliteaza incaltarea si tine tenisul fix pe picior. Imprimeul brodat cu forme diferita si combinatia de culori, va scot in evidenta. Talpa interioara este comoda si moale, piciorul sta relaxat. Talpa exterioara este din cauciuc, va ofera aderenta si stabilitate pe orice tip de sol. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri teniși de la Zorilestore.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 20%. Tenisi VANS pentru femei U OLD SKOOL. Sunt confectionati din piele, material durabil, rezistent uzurii si deteriorarii. Cusaturile fine, logo-ul VANS, materialele suprapuse si fermoarul lateral, le acorda un aspect deosebit. Sistemul de inchidere pe baza de siret si fermoar, faciliteaza incaltarea si fixeaza tenisul pe picior. Talpa interioara este moale, sunt captusiti cu material textil, piciorul respira si sta relaxat pe toata durata purtarii. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri teniși de la Zorilestore.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere teniși. Oferte și pentru Vans

Reducere 20%. Tenisi VANS pentru femei U AUTHENTIC. Sunt confectionati din material textil, rezistent uzurii si deteriorarii. Combinatia de culori, imprimeul inedit si logo-ul VANS, le acorda un aspect deosebit. Sistemul de inchidere pe baza de siret, faciliteaza incaltarea si fixeaza tenisul pe picior. Talpa interioara este moale, sunt captusiti cu material textil, piciorul sta relaxat si respira. Sunt intariti la calcai, pentru siguranta dumneavoastra. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri teniși de la Zorilestore.ro o găsiți LA ACEST LINK

Reducere 20%. Tenisi LE COQ SPORTIF pentru femei LAMARINA BIRD OF PARADISE. Partea superioara este confectionata din panza, material durabil si rezistent. Sistemul de prindere pe baza de siret, usureaza incaltarea si fixeaza mai bine tenisul pe picior. Imprimeul cu pasari si logo –ul LE COQ SPORTIF, la acorda un aspect deosebit.Talpa interioara este moale si comoda, sunt captusiti cu material textil, piciorul sta relaxat si nu transpira. Talpa exterioara din cauciuc, va acorda stabilitate si aderenta pe orice suprafata. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri teniși de la Zorilestore.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 20%. Tenisi LACOSTE pentru femei RAMER. Sunt confectionati din material textil, rezistent uzurii si durabil. Cu un design clasic si logo-urile specifice brandului, va vor scoate in evidenta in orice situatie. Sistemul de inchidere pe baza de siret, faciliteaza incaltarea si fixeaza mai bine tenisul pe picior. Talpa interioara este moale si foloseste tehnologia Ortholite, care lasa piciorul sa respire, nu transpira si inhiba mirosurile. Talpa exterioara din cauciuc, va acorda aderenta si tractiune pe orice suprafata. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri teniși de la Zorilestore.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 20%. Tenisi LE COQ SPORTIF pentru femei LAMARINA ANIMAL. Partea superioara este confectionata din panza, material durabil si rezistent. Sistemul de prindere pe baza de siret, usureaza incaltarea si fixeaza mai bine tenisul pe picior. Imprimeul care imita pielea de leopard si logo –ul LE COQ SPORTIF, la acorda un aspect deosebit.Talpa interioara este moale si comoda, sunt captusiti cu material textil, piciorul sta relaxat si nu transpira. Talpa exterioara din cauciuc, va acorda stabilitate si aderenta pe orice suprafata. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri teniși de la Zorilestore.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 20%. Tenisi VANS pentru femei U AUTHENTIC DECON. Sunt confectionati din piele, material rezistent uzurii si rupturilor. Logo-ul VANS, pozitionat pe calcai si in lateral, cusaturile fine si atentia la detalii, le dau un aspect deosebit. Sistemul de inchidere pe baza de siret, faciliteaza incaltarea si fixeaza mai bine tenisul pe picior. Sunt intariti la calcai pentru siguranta dumneavoastra. Talpa interioara este moale, piciorul sta relaxat pe toata perioada purtarii. Talpa exterioara din cauciuc, va acorda echilibru si aderenta pe orice tip de sol. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri teniși de la Zorilestore.ro o găsiți LA ACEST LINK.