MENIU

Reduceri pe Elefant.ro. Prețuri ca de Black Friday

Unul dintre cele mai mari magazine online din România, Elefant.ro, anunță campania „Noaptea albă a shopping-ului”. Sunt reduceri importante de la cărți până la parfumuri, ceasuri, ochelari de soare și electronice.

Întreaga listă de reduceri elefant.ro o puteți găsi LA ACEST LINK

Reducere de 65%. Ceas U.S. Polo ASSN. Dahlia USP5386BL. Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog. Carcasa rotunda din otel inoxidabil, bratara din piele. Se inchide cu catarama, iar geamul este din mineral, accesorizat cu pietre. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri elefant.ro ceasuri, găsiți LA ACEST LINK

Reducere de 40%. Ceasul Fossil Del Rey CH2970 cu mecansim quartz și display analog. Carcasa este rotundă, iar brățara din oțel inoxidabil. Se închide cu clips. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri elefant.ro ceasuri, găsiți LA ACEST LINK

 

Reduceri sunt și la Timex Weekender Dots TW2P66100. Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog, carcasa rotunda din otel inoxidabil, bratara din naylon, cu catarama; etanseitate 3 ATM; geam mineral. Functii: ora, minut, secunda, sistem de iluminare indiglo. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ceasuri damă elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Elefant.ro are în ofertă ochelari de soare Polaroid PLD4013 D28. Filtru de protecție este din categoria 3, pentru soare puternic și medii ce pot cauza reflexii. Ochelari de soare cu rama din acetat si lentile din plastic. Lentile polarizate, cu filtru UV 100%. Polaroid este singura companie care foloseste tehnologia de polarizare UltraSight, ce ofera protectie maxima si reduce reflexiile nedorite cauzate de lumina puternica. Lentilele gri transmit uniform lumina si respecta culorile naturale. Reduc oboseala ochilor si sunt recomandate pentru condus. Întreaga ofertă la ochelari de soare de la Elefant.ro o găsiți AICI.

Reduceri elefant.ro și la parfumuri sau electrocasnice

Parfumul de damă Chopard Wish este la reduceri. Nota de vârf este salcâmul, nota de mijloc este caprifoiul, iar nota de bază este violeta. Brandul Chopard este cunoscut în întreaga lume pentru bijuteriile pe care le creează și a devenit popular și pe piața parfumurilor. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri elefant.ro parfumuri găsiți AICI.

Parfum pentru bărbați Nautica Blue. Are o reducere importantă. Notele de vârf sunt bergamota, piersica și anansul. Notele de mijloc sunt iasomia și lotusul. Notele de bază sunt moscul, lemnul de santal, cedru. Alte detalii și oferte elefant.ro la parfumuri de bărbați AICI.


Placa de îndreptat părul Rowenta Respectissim SF7420D0 are o reducere importantă. Are ecran LED care afișează temperatura selectată, generator de ioni. Datorită emiterii de ioni, particulele de apă din aer se aglomerează în jurul firelor de păr pentru o strălucire de invidiat. Rowenta a creat o suprafata de acoperire exclusiva, combinand aliajul de cupru si siliciu. Mai multe detalii găsiți AICI.

Fierul de călcat Tefal Ultragliss FV4880D0, 2400 W e la reduceri. Are sistem anti-scurgere care elimină riscul apariției petelor pe haine. Talpa Ultraglide Durilium 360 de grade oferă o alunecare perfectă. De asemenea, prin programul „Eco” reduce consumul de energie cu 20% prin controlul inteligent al aburului. Se umple ușor, iar orificiul nu permite vărsarea apei. Are și sistem anti-calcar integrat. Mai multe detalii găsiți AICI.