MENIU

Reduceri parfumuri. TOP 10 oferte cu prețuri mai mici cu peste 70%

Unul dintre cele mai importante magazine online din România, Elefant.ro, anunță o serie de reduceri parfumuri în această perioadă. Iată care sunt cele mai interesante oferte.

Întreaga listă de reduceri parfumuri de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 76%. Apa de parfum 5th Avenue NYC, 125 ml, pentru femei. Elizabeth Arden 5th Avenue New York, un parfum inspirat de stilul sofisticat si energia din Manhattan, special creat pentru femeile elegante. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 71%. Apa de parfum Guess, 75 ml, pentru femei. Guess By Guess, introdus pe piata parfumurilor in anul 2005, este un parfum floral-fructat pentru femei a carui compozitie poarta semnatura maestrului parfumier Maurice Roucel. Fierbinte, proaspat si sexy, acest parfum va va aseza in centrul atentiei de fiecare data cand il veti purta, reusind sa sublinieze intr-un mod unic feminitatea purtatoarei. Guess este un parfum dedicat femeilor romantice care adora sa se simta indragostite. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 72%. Apa de toaleta Dare, 100 ml, pentru femei. Un parfum indraznet dar senzual, cu o alura florala si fructata, conceput pentru femeile increzatoare si pasionale. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 72%. Apa de parfum 5th Avenue After five, 125 ml, pentru femei. Parfumul After Five este ca o poveste care incepe dupa 5, intr-o noapte linistita in care aerul New Yorkului este umplut de energie electrica si intalniri romantice. Toate aceste sentimente de veselie, Olivier Gillotin le-a imbuteliat in acest parfum alaturi de notele sensual-florale. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 70%. Apa de parfum Green Tea Intense, 75 ml, pentru femei. Energizant, inviorator, nobil. Dintr-o lume verde, luxurianta, proaspata, vine Green Tea, aroma care energizeaza corpul, provoaca simturile si invioreaza spiritul. Plin de arome stralucitoare, aroma impleteste armonios ingrediente naturale pentru a forma o aroma revitalizanta, inaltatoare si echilibrata, totul intr-o forma mai concentrata. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri parfumuri. Oferte și pentru bărbați la Elefant.ro

Reducere 72%. Apa de toaleta Seductive Homme Blue, 100 ml, pentru barbati. Guess Seductive Homme Blue aparut in anul 2012 si creat de Guillame Flavigny, este un parfum revigorant, aerisit si senzual, inspirat din adancurile marii, imbogatit cu condimente si tonuri lemnoase. Se deschide cu note de caviar, cardamon, piper negru, urmate de muscate, baza fiind formata din muschi si casmir. Este un parfum indraznet perfect gentelmenului modern, recomandat a fi folosit pe timp de zi. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 72%. Apa de toaleta Cerruti Image, 100 ml, pentru barbati. Cerruti Image este un parfum proaspat-picant, cu o aroma armonica, energica si rafinata. Notele de top ale parfumului contin frunze proaspete de barbancia, combinate cu pere si piper negru. Inima bate in ritm de iasomie proaspata, sustinuta de baza lemnoasa de vetiver, mosc si chihlimbar. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 78%. Apa de toaleta Voyage N-83, 100 ml, pentru barbati. Nautica Voyage N-83 de Nautica este un parfum acromatic-acvatic pentru barbati, lansat in 2013. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 70%. Apa de toaleta Monsieur Eau du Matin, 100 ml, pentru barbati. Monsieur Eau du Matin de Jean Paul Gaultier este un parfum lemnos aromatic, de barbati. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 74%. Apa de toaleta L'Homme, 100 ml, pentru barbati.Lanvin L'Homme este un parfum floral-lemnos, pentru barbatii care cred in valorile traditionale. Acest parfum te va ajuta sa te simti confortabil in propriul corp si te va face mai increzator. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.