MENIU

Reduceri la electrocasnice. TOP oferte de la Elefant.ro

Unul dintre cele mai mari magazine online din România, Elefant.ro, anunță o serie de reduceri la electrocasnice în această perioadă. Iată câteva dintre cele mai interesante.

Întreaga listă de reduceri la electrocasnice pe Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere de 34%. Plita incorporabila pe gaz Hansa BHGI62018, 4 arzatoare. Alimentare: Gaz; Pozitie panou comanda: Lateral; Numar arzatoare: 4; Aprindere electrica; Material gratare: Email; Dispozitiv de siguranta; Dimensiuni (L x A): 56 x 48 cm. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la electrocasnice găsiți LA ACEST LINK.

Reducere de 35%. Plita incorporabila pe gaz Candy PV 750 SX, 5 arzatoare. Alimentare: Gaz; Pozitie panou comanda: Frontal; Numar arzatoare: 5; Butoane de control actionate prin rotire; Dispozitiv de oprire de siguranță, tip suprafață vetroceramică. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la electrocasnice găsiți LA ACEST LINK.

Reducere de 29%. Cuptor electric incorporabil Candy FVP 729 X DISP, 53 l, Clasa A. Cuptor electric multifunctional; Clasa energetica: A; Numar programe: 9; Capacitate: 53 l; Grill cu termostat; Usa dubla din sticla termorezistenta; Dimensiuni: 59.5 x 59.5 x 53 cm. Mai multe detalii găsiți AICI.

Reducere de 32%. Aspirator cu sac Daewoo RC-150R, 750 W. Aspiratorul Daewoo cu eficienta energetica A este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie scazut. Pentru ca aerul evacuat sa fie cat mai curat si fara praf, filtru HEPA 10 retine cele mai mici particule de praf.Cu ajutoul furtunului rotativ la 360 grade, veti putea folosi cu o mai mare usurinta aspiratorul Daewoo. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la electrocasnice găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri la electrocasnice. Oferte și la produse de îngrijit

Reducere de 28%. Aspirator cu sac Samsung VCC54E1H31/BOL, 1500 W. Tip: aspirator cu sac;
Tip aspirare: uscata; Consum maxim de energie: 1.500 W; Putere de aspirare: 340 W; suprafață de curățare: 300 mm. Mai multe detalii găsiți AICI.

Reducere 31%. Aparat de tuns cu aspirare Remington Titan HC6550. Acest aparat de tuns revolutionar ofera o performanta de taiere superioara de fiecare data, avand in acelasi timp o tehnologie de aspirare cu performante cu 100% mai bune* pentru a aspira eficient toate firele de par tunse. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la electrocasnice găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 47%. Perie rotativa Rowenta CF9032F0, 700 W. Tip aparat: perie rotativa; Putere: 700 W; Trepte viteza: 1; Utilizare: umed si uscat; 2 directii de rotatie; Dispozitiv de agatare; Carcasa de protectie pentru depozitarea periei; Lungime cablu: 1.8 m. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la electrocasnice găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 31%. Aparat pentru volum Rowenta Volum' 24 Respectissim CF6430D0. Dispune de invelis de protectie pentru a permite apropierea aparatului de radacina firului de par; Are cablu rotativ si sistem de prindere; Invelis Nano Ceramic, pentru a proteja firul de par; Temperatura maxima: 170°C; Timp de încălzire de 15 secunde, tip înveliș ceramic. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la electrocasnice găsiți LA ACEST LINK.