MENIU

Reduceri la electrocasnice. Cele mai bune oferte de azi

Unul dintre cele mai importante magazine online, Cel.ro, anunță o serie de reduceri la mai multe categorii de electrocasnice. Iată câteva dintre cele mai interesante oferte. 

Reducere 350 de lei. Aragaz Gorenje GN51101AW Gaz 4 arzatoare 50cm Alb. Cuptoarele Gorenje au o uşă sigură şi eficientă din punct de vedere energetic CoolDoors (CD). Modelele mai complexe au uşi cu strat triplu UltraCoolDoors (UCD) care îmbunătăţeşte performanţele cuptorului. Pe lângă toate acestea, reduce şi riscul de a vă arde la mână. Mai multe detalii legate de ofertă găsiți LA ACEST LINK. 

 

Reducere 700 de lei. Combina frigorifica Haier HBM-686SWD 309L A+ Dispencer Apa-Gheata Argintiu. Eficienta energetică clasa A +, oferă 25% economie de energie în comparatie cu unitătile de depozitare la rece din clasa A. Dozatorul de apă, vă oferă in orice moment apă curată si filtrată. Acum, întreaga familie se poate bucura de orice moment de apă proaspătă. Cu posibilitatea de a monta usa de ambele părti. Mai multe detalii legate de ofertă găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 600 de lei. Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA 308L A+ Full NoFrost Dispenser apa. Congelatorul din partea de jos a frigiderului Samsung 3050 a fost proiectat in mod inteligent, pentru o utilizare eficienta a spatiului. Functii precum raftul cu glisare usoara si compartimentul cu deschidere completa va ajuta sa depozitati, sa organizati si sa scoateti alimentele, iar toate functiile sunt flexibile si proiectate special pentru a va oferi comoditate pentru multi ani de acum inainte, datorita compresorului cu inversor digital economic din punct de vedere al energiei care este atat de durabil, incat este sustinut de o garantie de zece ani.Spre deosebire de compresoarele conventionale, care dispun doar de doua comenzi, de pornire si de oprire, compresorul cu inversor digital de la Samsung efectueaza 5 cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate si a sabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se mentine constanta, se reduce uzarea compresorului, pentru o durabilitate mai mare, iar zgomotul este pastrat la un nivel minim. in plus, va veti bucura de linistea interioara adusa de facturile reduse de energie si de garantia de 10 ani. Mai multe detalii legate de ofertă găsiți LA ACEST LINK.


Reducere 40%. Aspirator fara sac Polti Forzaspira SE110. Întreaga listă de reduceri aspiratoare găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri 38%. Aspirator cu filtrare prin apa Albatros Aqualtys 7.2L 220W Tub Telescopic Gri aqualtys. Întreaga listă de reduceri aspiratoare găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 230 de leiMasina de spalat rufe LG Titan 2 FH2U2HDN1 7 kg 1200rpm A Alb fh2u2hdn1. TurboWash dispune de functia Jet Spray care contribuie la reducerea semnificativa a timpului total de spalare, realizeza economie de energie si ofera ca rezultat rufe mai curate. Prin pulverizarea apei direct pe materiale pentru aproximativ 120 de secunde, Jet Spray imbunatateste performantele deja exceptionale de spalare si clatire ale tehnologiei 6 Motion Direct Drive si permite ca TurboWash sa deruleze mai rapid un intreg ciclu de spalare. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri masini de spalat de la CEL.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 680n de lei. Masina de spalat rufe Samsung WW90K6414QXLE 9 kg 1400rpm A+++ Inox ww90k6414qx/le. Ati uitat o camasa? Add Wash va permite sa adaugati simplu si rapid articolele uitate, dupa ce ciclul de spalare a inceput deja. De asemenea, puteti adauga cu usurinta rufe spalate de mana, pe care doriti doar sa le clatiti sau sa le uscati prin stoarcere. Tehnologia Eco Bubble face posibila o curatare puternica, chiar si la temperaturi scazute. Detergentul se transforma in spuma, astfel incat patrunde rapid prin material si elimina cu usurinta murdaria, in acelasi timp protejand materialul si economisind energie. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri masini de spalat de la CEL.ro găsiți LA ACEST LINK.