MENIU

Reduceri la ceasuri de damă. Prețuri și cu 80% mai mici la Elefant.ro

În această perioadă, unul dintre cele mai importante magazine din România, Elefant.ro, anunță o serie de reduceri la ceasuri. Iată câteva dintre cele mai atractive promoții. 

Întreaga listă de reduceri ceasuri damă de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK

Reducere 25%. Ceas Fossil Tailor ES3714 - Ceas de dama multifunctional, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil; Se inchide cu clips; Geam: mineral; Diametru carcasa (mm): 35; Grosime carcasa (mm): 8. Întreaga listă de reduceri ceasuri damă de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 30%. Ceas Fossil Incandesa ES3864 - Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda din otel inoxidabil; Bratara din piele; Se inchide cu catarama; Geam: mineral; Diametru carcasa (mm): 36. Întreaga listă de reduceri ceasuri damă de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 36%. Ceas Skagen Asta SKW2049 - Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil; Se inchide cu clips; Geam: mineral; Accesorizat cu pietre; Diametru carcasa (mm): 28. Întreaga listă de reduceri ceasuri damă de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 50%. Ceas Timex Classic TW2P67000 - Ceas de dama, cronograf, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil; Inchidere cu clips; Functii: ora, minut, secunda; Geam: mineral; Etanseitate: 3 ATM; Diametru carcasa (mm): 38; Lungime bratara (mm): 190; Personalizat cu logo. Întreaga listă de reduceri ceasuri damă de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 55%. Ceas Esprit Eleanor ES108302002 - Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil; Se inchide cu clips; Geam: mineral; Diametru carcasa (mm): 38; Grosime carcasa (mm): 9; Lungime bratara (mm): 190; Functii: ora, minut, secunda; Etanseitate: 3 ATM; Personalizat cu logo; Produsul este livrat in cutie personalizata, impreuna cu manual de utilizare si certificat de garantie. Întreaga listă de reduceri ceasuri damă de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 82%. Ceas Rhodenwald & Sohne Everlady 10010100 - Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda din otel inoxidabil placata ionic; Bratara din piele, cu catarama; Este decorat cu elemente Swarovski; Geam: cristal mineral; Functii: ora, minut, secund. Întreaga listă de reduceri ceasuri damă de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 69%. Ceas Esprit Fontana Remix ES107852002. Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil; Sistem de inchidere cu clips; Geam: mineral; Diametru carcasa (mm): 26; Grosime carcasa (mm): 8; Lungime bratara (mm): 190; Latime bratara (mm): 16; Etanseitate: 3 ATM. Întreaga listă de reduceri ceasuri damă de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 50%. Ceas Oasis B1506. Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa din otel inoxidabil; Bratara din piele; Se inchide cu catarama; Geam: mineral; Diametru carcasa (mm): 35; Grosime carcasa (mm): 8; Lungime bratara (mm): 19. Întreaga listă de reduceri ceasuri damă de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.