MENIU

Reduceri la canapele. Prețuri cu până la 50% mai mici

În această perioadă, Somproduct.ro, unul dintre cele mai importante magazine cu produse pentru casă, anunță mai multe oferte interesante. Iată câteva dintre cele mai importante reduceri la canapele. 

Întreaga listă reduceri la canapele o găsiți LA ACEST LINK

Reducere de 41%. Canapea Extensibila Venus Turcoaz. Discretia, rafinamentul si frumusetea sunt elementele definitorii pentru canapeaua Venus. Canapeaua Venus impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Şezutul canapelei Venus este elastic şi nedeformabil datorită construcţiei pe spuma poliuretanica. Cadrul solid este construit din lemn si metal, asigurand astfel durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma din componenta sezutului. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la canapele găsiți LA ACEST LINK.

Reducere de 44%. Canapea Extensibila Duigu Camel. Discretia, rafinamentul si frumusetea sunt elementele definitorii pentru canapeaua Duigu. Canapeaua Duigu impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Şezutul canapelei Duigu este elastic şi nedeformabil datorită construcţiei pe arcuri. Cadrul solid este construit din lemn si metal, asigurand astfel durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de arcurile din componenta sezutului. Canapeaua Duigu este realizata cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.

Picioarele din fata sunt realizate din lemn si au o inaltime de 10 cm. Picioarele din spate sunt realizate din plastic si au o inaltime de 10 cm. Mai multe detalii și alte reduceri la canapele găsiți LA ACEST LINK.

 

Reducere 40%. Canapea Extensibila Lavinia Verde. Discretia, rafinamentul si frumusetea sunt elementele definitorii pentru canapeaua Lavinia. Canapeaua Lavinia impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Şezutul canapelei Lavinia este elastic şi nedeformabil datorită construcţiei pe spumă poliuretanică.

Cadrul solid este construit din lemn si metal, asigurand astfel durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului. Mai multe detalii și alte reduceri la canapele de pe Somproduct.ro găsiți LA ACEST LINK.

 

Reduceri la canapele. Oferte și la variante extensibile

Reducere de 45%. Canapea Extensibila Florida Gri. Canapeaua Florida impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Şezutul canapelei Florida este elastic şi nedeformabil datorită construcţiei pe spumă poliuretanică. Cadrul solid este construit din lemn si metal, asigurand astfel durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale si elastica din componenta sezutului. Întreaga ofertă și alte reduceri la canapele găsiți LA ACEST LINK.

Reducere de 47%. Canapea Extensibila Kugu Gri. Canapeaua Kugu impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit. Şezutul canapelei Kugu este elastic şi nedeformabil datorită construcţiei pe arcuri. Cadrul solid este construit din lemn si metal, asigurand astfel durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de arcurile din componenta sezutului. Mai multe detalii aflați de la ACEST LINK. 

 

Reducere 20%. Canapea tapitata cu stofa Bergen-2 Beige. Canapeaua are un design modern, este confortabil si va oferi caminului dumneavoastra un aer aparte. Daca doriti amenajarea casei dumneavoastra intr-un stil modern si cu o cromatica unica, aceasta canapea cu siguranta va oferi acea nota de autenticitate  de care aveti nevoie. Alte detalii și întreaga ofertă de reduceri la canapele găsiți AICI

Reducere 12%. Canapea fixa 3 locuri Flower Gri. Canapeaua fixa Flower reprezintă o piesă de mobilier necesară intr-un living modern, fiind zona preferată de relaxare a întregii familii. Picioarele sunt dezasamblate, acesta poate fi montate cu ușurință prin rotire. Cadrul este construit din lemn de fag ce asigura durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma moale. Tapitaria este dintr-o versiune imbunatatita de bumbac, ușor de întreținut. Mai multe reduceri la canapele găsiți AICI