MENIU

Reduceri eMAG – Lista celor mai ieftine televizoare smart, cu rezolutie 4K ULTRA HD

Reduceri eMAG – Desi abia a trecut perioada de Black Friday, cei de la eMAG continua sa ne surprinda cu reduceri tot mai mari.

Reduceri eMAG – Lista tuturor televizoarelor aflate in promotie poate fi consultata AICI.

Plata in rate fara dobanda la eMAG poate fi efectuata cu cardul Raiffeisen care va aduce pana la 24 de rate fara dobanda si pana la 10% inapoi din suma cheltuita. Pentru detalii si procedura de obtinere a unui asemenea card, aveti toate informatiile ACCESAND URMATORUL LINK.

Reduceri eMAG la televizoare de cea mai buna calitate, chiar dupa ce s-a terminat promotia de Black Friday. Cel mai mare retailer online din Romania ne uimeste cu reducerile mari pentru televizorele de buna calitate. Lista celor mai interesante oferte o regasiti mai jos.

Reduceri eMAG – Televizor Smart Philips

Prima oferta pe care v-o recomanda este de la un brand foarte renumit care vine cu produse de cea mai buna calitate. Televizorul Philips are toate functiile smart disponibile, este cel mai ieftin televizor de acest tip, diagonala sa atinge 108cm si rezolutia e desigur 4K. Pretul cu discount de 900 de lei poate fi gasit AICI.

Reduceri eMAG – Televizor Smart Horizon

Continuam cu un televizor de la un producator mai putin renumit, insa care are preturi excelente si in plus beneficiaza acum de o reducere mare. Televizorul de la Horizon are capacitatea de a fi conectat la internet, display-ul este unul de tip LED cu diagonala de 102 cm si rezolutie 4K ULTRA HD, iar o surpriza foarte mare e garantia extinsa de 5 ani. Mai multe detalii si pretul din promotie pot fi gasite AICI.

Reduceri eMAG – Televizor Smart Star Light

Tot un brand cu preturi modice este si Star Light, iar in contextul promotiei de la eMAG pentru televizoare, va oferim o oferta incredibil de avantajoasa pentru televizorul LED Star Light cu diagonala de 127cm, plat. Televizorul are rezolutia 4K ULTRA HD si un contrast nativ de 4000:1. In plus, pe langa pretul la reducere foarte bun, calitatea e incontestabila, televizorul are un unghi de vizibilitate de 178 de grade. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

Reduceri eMAG – LG

O garantie inclusa de 24 de luni are si televizorul de la LG, un televizor cu diagonala de 108cm si rezolutie 4K. Acest televizor foloseste sistemul de operare webOS 3.5 care este simplu si intuitiv, redefinit si functia de Magic Remote. Poti sa descarci de pe internet continut suplimentar pentru Smart TV, cum ar fi jocuri, surse de stiri si aplicatii din LG Content Store. Pretul la reducere dar si alte functii speciale ale televizorului pot fi aflate accesand URMATORUL LINK.

Reduceri eMAG – Tv Samsung

Este probabil cel mai renumit producator de electronice si electrocasnice din lume, iar acest lucru garanteaza si calitatea produselor. Televizorul Samsung are cu adevarat o promotie rara ce include o reducere de 40%. Televizorul are diagonala de 100cm, rezolutie 4K si desigur toate functiile Smart incluse. Oferta o gasiti AICI.

Reduceri eMAG – Panasonic cu garantie 5 ani

Televizorul de la Panasonic are urmatoarele caracteristici care il fac extrem de atragator in cadrul acestei oferte: diagonala de 101cm pentru un display LED cu rezolutie 4K, functiile smart complete disponibile si o garantie extinsa inclusa in pret de 5 ani de zile. Pretul are discount de 1.300 de lei si poate fi gasit AICI.

Reduceri eMAG – Televizor Philips

Ultima oferta pe care v-o prezentam are si diagonala cea mai mare: este vorba de 126cm pentru un televizor smart de la Philips ce are rezolutie 4k si un pret redus cu 1.100 lei. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
reduceri emag