MENIU

Reduceri ceasuri. TOP 10 reduceri peste 70% de la Elefant.ro

Unul dintre cele mai importante magazine online, Elefant.ro, anunță reduceri importante la mai multe modele de ceasuri. Iată câteva dintre cele mai atractive reduceri ceasuri.

Întreaga listă de reduceri ceasuri de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 72%. Ceas U.S. Polo ASSN. Giselle USP5288BL. Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda din otel inoxidabil; Bratara din piele; Se inchide cu catarama; Geam: mineral; Diametru carcasa (mm): 36; Lungime bratara (mm): 190; Etanseitate: 5 ATM. Întreaga listă de reduceri ceasuri damă de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Ceas Perigaum Nyah P-1101-L-BRC. Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa patrata si bratara din otel inoxidabil; Sistem de inchidere cu clips; Functii: ora, minut; Dimensiune carcasa (mm): 25; Lungime bratara (mm): 200; Latime bratara (mm): 18; Geam: cristal mineral. Întreaga listă de reduceri ceasuri damă de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri 82%. Ceas U.S. Polo ASSN. Flo USP5242RG. Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda din otel inoxidabil; Bratara din piele; Sistem de inchidere cu catarama; Geam: cristal mineral; Accesorizat cu strasuri; Etanseitate: 3 ATM; Functii: ora, minut, secunda. Întreaga listă de reduceri ceasuri damă de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 88%. Ceas U.S. Polo ASSN. USP5176RG. Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa din otel inoxidabil; Bratara din piele; Sistem de inchidere cu catarama; Geam: cristal mineral; Accesorizat cu strasuri; Etanseitate: 3 ATM; Functii: ora, minut, secunda. Întreaga listă de reduceri ceasuri damă de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

 

Reduceri ceasuri. Ofertele Elefant.ro pentru bărbați

Reducere 84%. Ceas Spinnaker Amalfi SP-5021-01. Ceas barbatesc, cronograf, cu mecanism quartz Swiss ISA 8171 si display analog; Carcasa rotunda din otel inoxidabil; Bratara din silicon, cu catarama; Functii: vitezometru, data, ora, minut, secunda; Geam: mineral; Etanseitate: 10 ATM; Diametru carcasa (mm): 46; Grosime carcasa (mm): 13. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ceasuri bărbați de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 82%. Ceas Stuhrling Original Winchester 754.01. Ceas barbatesc, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil; Se incheie cu clips; Geam: cristal Krysterna; Diametru carcasa (mm): 42; Lungime bratara (mm): 203; Latime bratara (mm): 20; Etanseitate: 5 ATM. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ceasuri bărbați de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 78%. Ceas Spinnaker Helium SP-5005-012. Ceas barbatesc, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda din otel inoxidabil; Bratara din silicon, cu catarama; Functii: data, ora, minut, secunda; Geam: mineral; Etanseitate: 30 ATM; Diametru carcasa (mm): 45; Grosime carcasa (mm): 13. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ceasuri bărbați de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 71%. Ceas U.S. Polo ASSN. Golden USP4364BK. Ceas barbatesc, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil; Se inchide cu clips; Geam: mineral; Diametru carcasa (mm): 41; Lungime bratara (mm): 200; Etanseitate: 3 ATM; Functii: data, ora, minut, secunda. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ceasuri bărbați de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 85%. Ceas Stahlbergh Viborg 10060036. Ceas barbatesc, cronograf, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda, din otel inoxidabil; Bratara din piele, cu inchidere catarama; Geam: cristal mineral; Diametru carcasa (mm): 42.5; Grosime carcasa (mm): 12.5; Latime bratara (mm): 22; Lungime bratara (mm): 200. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ceasuri bărbați de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.