MENIU

Reduceri Bonprix la tricouri și bluze. Prețuri mai mici și cu 60%

Magazinul online Bonprix.ro anunță câteva oferte interesante la mai multe tricouri și bluze. 

Întreaga listă de reduceri de la Bonprix.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 58%. Bluză cu mesh. Bluză trendy cu o croială foarte confortabilă, disponibilă pe culoare uni sau cu print deosebit. Model lejer cu inseraţie decorativă din material plasă, stil Mesh în faţă, mâneci lungi şi poala mai lungă şi dreaptă la spate. Bluza poate fi spălată la maşină şi are o lungime de cca. 64 cm la măr. 36/38. Material superior: 5% elastan, 95% vâscoză; Completare: 100% poliester. Mai multe detalii găsiți AICI.

Reducere 61%. Bluză trendy marca RAINBOW, cu un model lejer și confortabil. Model frumos ornat în faţă cu un motiv şic cu fluture. Lungimea la măr. 36/38 cca. 72 cm. Material superior: 100% bumbac. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 41%. Bluză cu mâneci scurte, decolteu în V, margine ondulată și bandă subțire de legare. Din material moale, ideală pentru zilele călduroase de vară. Cu o lungime de cca. 66 până la măr. 40/42. Se poate combina la ținute cât mai diferite. Se spală la mașină. Material superior: 100% bumbac. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 33%. O bluză super comodă cu motiv mare cu o stea de efect în faţă. Model lavabil, realizat dintr-un material fin şi uşor transparent, prevăzut cu şliţuri laterale şi cu o lungime de la cca. 61 cm (măr.36) până la cca. 70 cm (măr.54). Material superior: 100% poliester. Mai multe detalii găsiți AICI.

Reducere 26%. Cu decolteu rotund, imprimeu, mâneci scurte şi o lungime de cca. 70 cm la măr. 40/42. Se spală la maşină. Material superior: 33% bumbac, 67% poliester. Mai multe detalii găsiți AICI.

Un croi lejer, margine de culoare contrastantă, din material ripsat şi o lungime de cca. 74 cm la măr. 40/42. Sistem de prindere în partea de jos. Se spală la maşină. Material superior: 100% bumbac. Mai multe detalii găsiți AICI.

Reducere 22%. Un tricou cool cu print interesant cu un leu în faţă şi cu partea de spate de culoare negru uni. Cu un aspect lejer și o lungime de cca. 64 cm la măr. 36/38. Parte din faţă: 100% poliester; Parte din spate: 65% poliester, 35% vâscoză.
Mai multe detalii găsiți AICI.

Reducere 17%. O bluză adorabilă cu cusături elastice la decolteul larg, mânecile scurte şi poală. Model lavabil cu o lungime de cca. 66 cm la măr. 40/42. Material superior: 100% bumbac. Mai multe detalii găsiți AICI.