MENIU

Reduceri 60% Elefant.ro. Cele mai bune oferte la jucării

În această perioadă, unul dintre cele mai importante magazine online din România, Elefant.ro, anunță o serie de reduceri în cadrul campaniei „Christmas in July”. Iată câteva dintre cele mai interesante reduceri la jucării. 

Întreaga listă de reduceri la jucării de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK

Reducere 50%. Catan - jocul de baza compact. Aceasta cutie, care va ocupa foarte putin spatiu, va ofera o harta de joc variabila. Drumurile, asezarile si orasele sunt in siguranta pe plansa cu ajutorul sistemului de fixare. Chiar si zarurile, multumita cutiei lor speciale, nu se vor pierde. CATAN compact este practic, se potriveste la fix in bagaj si totusi contine toate elementele jocului „mare” CATAN. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la jucării o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 57%. Masina radiocomanda Mini Countryman, 30 cm. Masina atat de populara in SUA pentru detinatorii de ferme, are acum un corespondent si in lumea masinutelor de jucarie. Iti facem cunostinta cu modelul tunat, cu toate dotarile incluse, reprodus in cel mai mic detaliu, la o scara de 1:16 (aproximativ 30 cm), cu viteza maxima 8.5km/h. Telecomanda are 3 canale, ce permit simultan controlul a 3 masinute. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la jucării o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 50%. Minnie Mouse, Tablita magnetica. Tablita magnetica ofera ore intregi de distractie pentru copilul tau, impreuna cu personajele preferate. Tablita este ideala pentru dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii copiilor. Setul contine: tablita magnetica; 2 stampile; creion special pentru tablita. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la jucării o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 60%. Majorette - Set Garaj si masinuta. Garajul are 3 nivele si urmatoarele functii: spalatorie auto, statie de reparatii, statie de gaz; lift inclus. Garajul simuleaza functii de mecanica, vopsitorie, spalatorie si alimentare cu combustibil. Setul include si un vehicul Majorette, scara 1:64. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la jucării o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 50%. Piscina eleganta Barbie. Barbie si prietenii ei se pot relaxa la piscina, fie lansandu-se pe topogan, fie relaxandu-se la umbra palmierului si savurand o bautura, fie jucandu-se cu catelusul ei. Setul include: Piscina, Accesorii. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la jucării o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 50%. Disney Planes, Avion El Chupacabra. Personajele tale favorite din super animatia Planes sunt acum mai aproape de tine! Avioanele sunt dotate cu roti, elice si un conector universal pentru atasarea accesoriilor. Mergand pe o scara 1:55 sunt perfecte pentru a recrea toate marile scene din film. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la jucării o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 50%. Mia and Me, Papusa Yuko. In cadrul emisiunii Mia and Me, Mia viziteaza tara Centopia, unde se transforma dintr- o fata obisnuita intr-o zana care poate vorbi cu unicorni. Pe acest taram magic cea mai buna prietena a sa este Yuko - o zana curajoasa. Aceasta papusa este imbracata intr-o rochita portocalie pe care fanii o vor recunoaste. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la jucării o găsiți LA ACEST LINK.