MENIU

Reconfigurarea Bulevardului Gheorghe Șincai, pusă în acord cu noile tendințe din domeniul regenerării urbane - FOTO

Bulevardul Gheorghe Șincai a început să capete o nouă înfățișare! Atât căile de circulație, cât și spațiile aferente acestora au fost reconfigurate și modernizate.

În paralel cu procedurile premergătoare introducerii Pasajului Unirii într-un amplu proces de consolidare, având în vedere starea avansată de degradare a acestuia, Primăria Sectorului 4, prin intermediul Totul Verde. SA, continuă seria investițiilor și a trecut la reabilitarea bulevardului Gheorghe Șincai, aflat la câteva sute de metri de „Kilometrul Zero” al Capitalei.

Conform proiectului, porțiunea de pe ambele sensuri ale bulevardului Șincai, de la stația de metrou Timpuri Noi și până la intersecția bulevardelor Tineretului cu Dimitrie Cantemir, este reconfigurată și pusă în acord cu noile tendințe din domeniul regenerării urbane, domeniu prioritar pentru Sectorul 4 al Municipiului București. 

Mai exact, trotuarele aferente arterei de circulație sunt refăcute, grădinile blocurilor vor fi reamenajate, iar numărul spațiilor verzi este substanțial sporit. 

Odată cu refacerea trotuarelor, s-a trecut la montarea mobilierul stradal, gardurilor delimitatoare, amenajarea locurilor de relaxare și pregătirea spațiului verde cu sistem de aspersie și pământ vegetal.

Prin reconfigurarea întregii zone, în completarea acestor lucrări, vor fi amenajate și noi locuri de parcare, atât de necesare în Sectorul 4, dar și în tot Bucureștiul.

Mai multe articole despre:
dulevardul gheorghe sincai