MENIU

Recalcularea PENSIILOR. Deciziile vor fi distribuite începând cu 1 iulie! 3 milioane de pensionari beneficiază de a doua majorare

Recalcularea PENSIILOR. Deciziile vor fi distribuite începând cu 1 iulie! 3 milioane de pensionari beneficiază de a doua majorare

Autoritățile s-au urnit și au stabilit în cele din urmă data la care să dea drumul deciziilor de recalculare a pensiilor. Acestea vor ajunge la români prin intermediul Poștei începând cu data de 1 iulie. Decizia a fost aprobată în ședința de guvern de vineri.

Deciziile de recalculare vor ajunge la români prin intermediul poștei, însă, potrivit surselor Realitatea PLUS, acestea vor fi distribuite începând cu data de 10 iulie. Asta în condițiile în care, inițial, oficialii responsabili de recalculare spuneau că deciziile vor ajunge la români încă din luna mai, însă, acest lucru nu s-a întâmplat.

Deciziile vor fi distribuite începând de luna viitoare cu confirmare primire, iar în cazul în care poștașul nu va găsi persoana respectivă acasă, ulterior aceasta poate ridica decizia, fie de la oficiul poștal, fie de la casa de pensii.

3 milioane de pensionari beneficiază și de cea de a doua majorare, iar unele pensii vor crește în medie cu 40%, asta în timp ce 1,6 milioane de pensionari vor rămâne cu pensia înghețată și în perioada următoare.

Marea recalculare. Cine aduce acasă vestea pensionarilor. Anunțul ministrului Muncii

Mai multe articole despre:
pensii legea pensiilor recalculare decizii