MENIU

Realitatea Plus, citată de publicația britanică Daily Mail în cazul fraților Tate - Situația periculoasă în care s-a aflat fiica lui Cosmin Gușă

Realitatea Plus, citată de publicația britanică Daily Mail în cazul fraților Tate

Informațiile Realitatea Plus în cazul fraților Tate au fost citate de publicația britanică Daily Mail. Publicația a scris pe larg despre situația periculoasă în care s-a aflat fiica lui Cosmin Gușă, abordată în online de unul dintre frații proxeneți. Dezvăluiri ce au fost făcute, în direct la postul nostru. 

Daria Gușă a relatat că a primit mesaj de la Andrew Tate chiar atunci când și-a deschis contul pe instagram, iar acesta o invita la o întâlnire. Tate se lăuda cu mașinile luxoase pe care le deține și cu banii pe care îi are.

Ba mai mult tânăra a explicat cum britanicul milionar aplica metoda „loverboy” fetelor din Ilfov sau Prahova, din zone cât mai apropiate de casa lui. Andrew și Tristan Tate se află acum în arest preventiv pentru 30 de zile fiind acuzați de trafic de persoane și viol. 

Fiica lui COZMIN GUȘĂ, noi dezvăluiri bombă despre frații TATE. "Posibil ca printre clienți să fie diplomați și militari" - VIDEO

Noi date explozive despre frații Tate ies acum la iveală. Fiica analistului politic Cozmin Gușă, Daria, a lansat acuzații fără precedent. Într-o intervenție în exclusivitate la Realitatea Plus, ea a afirmat că este posibil ca printre clienții fetelor din rețeaua Tate să de numere diplomați sau chiar militari americani.

Mai multe articole despre:
tate milionari frati trafic persoane daily mail