MENIU

Realitatea cruntă din spatele celui mai puternic om de pe planetă: „Se chinuie să funcționeze după ora 16”

Este cel mai puternic om al planetei, iar o singură decizie luată de el și consilierii săi poate influența parcursul lumii în următorii zeci de ani. Dar, chiar și așa, „i se termină gazul” după ora 16, spun apropiații săi!

Consilierii lui Joe Biden au apărat prestația președintelui din dezbaterea cu Donald Trump, spunând că acesta se chinuie să funcționeze în afara unei ferestre de șase ore din zi, relatează Axios și Business Insider.

Joe Biden se chinuie să funcționeze după ora 16, spun consilierii

Joe Biden funcționează cel mai bine între orele 10 și 16, susține Axios, citând surse din anturajul președintelui american.

Conform consilierilor anonimi care au discutat cu Axios, este mai probabil ca liderul american să facă greșeli verbale și să fie obosit în afara acestui interval de șase ore sau când călătorește în străinătate.

Nici consilierii lui Biden nu au fost ocoliți de analize după dezbaterea prezidențială de săptămâna trecută. The Washington Post a dezvăluit că în anturajul președintelui au existat voci care au pus prestația slabă din dezbatere pe seama unui exces de pregătire.

Alții consideră că în pregătirile de la Camp David au fost implicați prea mulți consilieri.

Prestație slabă la dezbatere pentru președintele în funcție

Joe Biden și Donald Trump au avut prima dezbatere din acest an joia trecută în Atlanta. Analiștii și politicienii au descris evenimentul drept catastrofal pentru președintele în exercițiu și i-au pus candidatura sub semnul întrebării.

În timpul dezbaterii, Biden (81 de ani) a făcut afirmații confuze și părea să uite ceea ce vrea să spună chiar în mijlocul frazei.

Așa s-a întâmplat și când a fost întrebat despre datoria națională și a răspuns: „Am învins în sfârșit Medicare”.

Joe Biden a dat asigurări că nu se va retrage din cursă, iar mai mulți lideri democrați au anunțat că îl susțin în continuare.

Mai multe articole despre:
joe biden presedinte sua alegeri sua