MENIU

Reacţia mamei lui Gabriel Cotabiţă după ce femeia şi-a vizitat fiul la spital: emoţionant!

Internat de vineri la Spitalul Floreasca după ce a fost găsit în stop cardio-respirator în sala de fitness a unui hotel, cântăreţul Gabriel Cotabiţă se află în stare critică. Artistul este în comă, pe ventilaţie mecanică şi are leziuni cerebrale extinse.

Fibrilaţia atrială este o aritmie frecventă ce apare, mai des, în jurul vârstei de 60 de ani. În mod normal, bătăile inimii sunt ritmice. În fibrilaţia atrială, semnale electrice anormale determină camerele superioare ale inimii, numite atrii, să tremure, sau să fibrileze.

Gabriel Cotabiţă a fost vizitat la spital şi de mama lui, în vârstă de 80 de ani. Femeia a intrat în salonul artistului foarte speriată şi a ieşit la fel de înspăimântată. O martoră la acest episod a povestit, pentru cancan.ro: "Mama dansului era foarte afectata, a intrat inauntru si a iesit foarte repede. Era trista dupa ce a iesit. Nu parea mai vesela. Era ingandurata si trista. Nu am vazut ca ar fi fost un semn bun, dar eu sunt convinsa ca o sa traiasca si ca o sa fie bine".

Mai multe articole despre:
Gabriel Cotabiţă mama gabriel cotabita