MENIU

Reacția lui Micutzu după scandalul violent de pe Calea Victoriei: ,,Acel băiat m-a înjurat mai mult de un minut și jumătate” - VIDEO

Reacția lui Micutzu după scandalul violent de pe Calea Victoriei

Micutzu, actorul de stand-up comedy, a reacționat după scandalul petrecut în noaptea de 15 spre 16 august, în fața unui magazin din București. Acesta a postat un videoclip pe pagina sa de YouTube, în care povestește ce s-a întâmplat în noaptea respectivă.

,,Băiatul care mă înjura în video m-a înjurat mai mult de un minut și jumătate. Era și Poliția de față. Treaba este simplă: mergeam pe Calea Victoriei cu iubita mea și un prieten pictor, un om trecut de 50 de ani. Mă îndreptam către club, voiam să ajung la ziua unui prieten. Și cum mergeam eu așa, pe dreapta era o terasă. Un băiat de acolo a început să facă niște miștouri la adresa mea. Am mers mai departe și i-am arătat un deget, lucru care l-a enervat și mai mult. Am traversat spre club, foarte aproape de trecere. Omul a început să mă înjure și să-mi spună ceva de genul: măcar treci, grasule, pe la trecere. Dacă nu îți place ceva, spune-o în mod civilizat. În momentul în care îmi înjuri familia, pe Internet, îți pot da block. Sunt ani întregi de când se întâmplă asta. În mine s-au strâns niște frustrări”, a transmis Micutzu.

Actorul povestește că s-a întors la băiatul care i-a adresat cuvinte jignitoare, pentru a-I spune că nu este civilizat cum a procedat și, ulterior, i-a arătat semen obscene. La un moment dat, un asociat al magazinului aflat în zona respectivă s-a ridicat de la o masa și a împins-o pe prietena actorului de comedie, după ce femeia i-ar fi spus să se liniștească.

,,În acel moment, am văzut negru și am reacționat. A reacționat și el și a dat câțiva pumni în aer, dar i-a dat câțiva pumni și prietenului meu pictor. Prietenul meu avea o sacoșă în mână și a aruncat-o spre geamul care s-a spart, geamul aparținând localului la care băiatul în negru era asociat”, a mai spus Micutzu.

Amintim că acest scandal a avut loc la miezul nopţii, în faţa unui magazin de băuturi de pe Calea Victoriei. Din fericire, acesta nu a fost lovit pentru că s-a ferit, din reflex, dar s-a spart geamul unei terase.

S-a deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice, lovire și alte violențe. Patru persoane au fost audiate și amendate cu câte 200 de lei.