MENIU

Reacţia lui Cristian Tudor Popescu după desemnarea lui Cioloş ca premier. Jurnalistul este tranşant

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat desemnarea lui Dacian Cioloş ca premier al României.

"Și președintele Klaus Iohannis, și Parlamentul sunt sub presiunea străzii, nu au altă cale de ieșire, pentru că oamenii au ieșit în stradă și ar putea reveni oricând. Iar premierul desemnat, Dacian Cioloș, trebuie să aibă în minte că a fost ales la presiunea străzii", a spus CTP la televiziunea Digi24.

"Există destui oameni calificați, oameni cinstiți, competenți. (...) Pentru cei care nu se uită la televizor doar la politicieni sunt, există o grămadă de oameni de soiul acesta. Deci, dl Cioloș are de unde alege fără nicio problemă.

Astfel de oameni nu au ajuns în funcții în guvern până în clipa de față datorită blocajului, obstrucției pe care au făcut-o constant partidele care alcătuiesc constant Parlamentul în momentul de față și scârbei pe care mulți dintre ei au încercat-o, au trăit-o în raport cu activitatea politică datorită acestor indivizi pe care acum oamenii i-au respins în bloc. Dar există, România are tehnicieni valoroși în toate domeniile", a mai spus CTP cu referire la oamenii pe care Cioloş îi va aduce în Guvern.

Mai multe articole despre:
Cristian Tudor Popescu Dacian Cioloş