MENIU

Reacția familiei Melencu, după condamnarea MONSTRULUI din Caracal: „Dincă a fost manipulat”

Reacția familiei Melencu, după condamnarea MONSTRULUI din Caracal

Familia Luizei Melencu a reacționat, vineri, după condamnarea lui Gheorghe Dincă la 30 de ani de închisoare. „Dincă a fost manipulat”, este de părere bunicul Luizei, fata presupus a fi omorâtă de cel denumit „monstrul din Caracal”, după ororile pe care spune că le-a comis.

„Pentru noi această sentință e nesemnificativă(...). Noi credem că adevărul e altul. Dincă a fost manipulat și folosit tot timpul în această perioadă, e părerea mea și concluzia pe care am tras-o în toată această perioadă de timp în care am asistat la acest proces, făcătură de proces, mai bine zis.

Dincă tot timpul a fost protejat și menajat. Eu așa descriu", a spus Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, vineri, la un poct TV.

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare cu executare, vineri. La 3 ani de la crimele din Caracal, sentința în dosarul în care Gheorghe Dincă este acuzat de omor, viol, profanare de cadavre și trafic de persoane a fost pronunțată. Instanța de la Tribunalul Olt a decis și acordarea a 700 de mii de euro daune pentru rudele victimelor. Decizia nu este definitivă.

Dosarul Caracal | Gheorghe Dincă a fost CONDAMNAT la 30 de ani de închisoare pentru ororile comise

Mai multe articole despre:
reactie melencu caracal dinca