MENIU

Reacțiile politicienilor, după ce au aflat că Stela Popescu a murit

Politicienii au reacționat pe Facebook, după ce au aflat vestea morții marii actrițe Stela Popescu. Printre aceștia se numără și Liviu Dragnea și Dacian Cioloș, dar și Mircea Geoană.

Mai jos puteți citi reacțiile politicienilor.

”A plecat dintre noi Stela Popescu dar am rămas cu bucuria zâmbetului. Ne-a arătat mereu că umorul e o stare de spirit care combate luatul în serios excesiv, tristețea, supărarea, suspiciunea.

Dumnezeu să-i dea veșnica bucurie pe care a inspirat-o la rândul ei în lumea aceasta”, a scris Dacian Cioloș.

”Moartea actriței Stela Popescu lasă un gol imens nu doar în lumea culturală a României, ci, mai ales, în sufletele noastre, ale celor care am apreciat-o și îndrăgit-o atât de mult! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a postat Liviu Dragnea.

” Un om drag nouă tuturor a plecat dintre noi! Cu atât mai trist cu cât Stela Popescu a fost mereu un izvor de energie și optimism. Rolurile sale au fost pentru noi, cei crescuți în era comunistă, o oază de bucurie. În urmă să rămâne muncă să, dar și bucuria cu care și-a trăit viața! Un titan, un monstru sacru al teatrului!
 
 Mulțumim pentru tot, Stela Popescu! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a declarat Mircea Geoană.

”Primesc cu îndurerare vestea că Stela Popescu, Doamna Teatrului de Revistă din România și una dintre cele mai mari actrițe pe care le-a avut această țară, a încetat din viață. A fost un exemplu de noblețe, decență și dăruire pentru orice român și va rămâne mereu în sufletele noastre ca un simbol al culturii românești.

Condoleanțe teatrului românesc, condoleanțe familiei!

Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, a scris premierul Mihai Tudose.