MENIU

Răsturnare de situație în dosarul lui Dan Diaconescu. Minorele care l-au acuzat pe prezentator și-au SCHIMBAT radical declarația

Răsturnare de situație în dosarul lui Dan Diaconescu. Minorele care l-au acuzat pe prezentator și-au SCHIMBAT radical declarația

Răsturnare de situație în dosarul de sex cu minore a lui Dan Diaconescu. Una dintre presupusele victime din dosar a declarat în fața instanței că a fost obligată și chiar bătută pentru a minți în cazul moderatorului TV. Dan Diaconescu ar fi fost fost ademenit într-un apartament, unde a fost filmat cu camera ascunsă, în timp ce trei bărbați stăteau ascunși în altă cameră, ca să se asigure că minora urma să-l instige să facă declarații compromițătoare.

Este vorba despre declarațiile părților civile pe care le-au dat în această săptămână, în fața instanței din Constanța. Concret, cele două surori care l-au acuzat pe Dan Diaconescu în anul 2020 că a întreținut relații sexuale cu minori, de această dată și-au schimbat complet declarațiile în ceea ce îl privește. 

Martor cheie, audiat în dosarul lui Dan Diaconescu. Declarații halucinante: M-au amenințat. Mi-au spus să am grijă ce vorbesc în fața instanței

Fetele ar fi spus, astfel, în fața instanței că un polițist le-ar fi obligat să facă aceste mărturii, aparent mincinoase. Mai mult decât atât, fetele spun că acesta ar fi insistat ca ele să se mute din Constanța în București dacă nu vor să aibă probleme cu legea într-un alt dosar penal în care sunt vizate. 

Potrivit declarațiilor, polițistul ar fi insistat ca cele două surori să se dea drept prostituate, și asta pentru că acesta ar fi spus în repetate rânduri că prea să îl vadă în spatele gratiilor pe moderatorul TV. 

Dan Diaconescu ar apărea în 15 secvențe video în care face sex cu o adolescentă

În acest context, există două scenarii. Unul, în care cele două fete ar putea fi acuzate de mărturie mincinoasă. În paralel, am putea vedea o anchetă deschisă pe numele polițistului, acuzat de comportament nepotrivit.