MENIU

Răsturnare de situație în cazul morții tinerei de 15 ani, nepoata unui primar din jud. Călărași: a lăsat două mesaje de adio. Ștefania, eleva olimpică, era victima bullying-ului

Ies la iveală noi detalii tulburătoare în cazul fetei de 15 ani din Călărași găsită moarte în casă. Potrivit unor surse, copila ar fi lăsat 2 bilete de adio, unul în care ar fi lăsat mesajul „ai grijă, te iubesc” și altul în care fata ar fi trimis rudelor pe WhatsApp o poza în care ar fi precizat să fie deschisă la ora 16.

Adolescenta care s-a sinucis a lăsat două bilete de adio. Ștefania, nepoata primarului, moartă după o provocare bizară

 Fata ar fi ales să își pună capăt zilelor în urma unei provocări de TikTok. 

Mai mult, eleva olimpică ar fi fost victima bullying-ului și ar fi vorbit deseori despre sinucidere cu prietenii săi.

 Potrivit surselor, fata ar fi nepoata primarului din Dor Mărunt, județul Călărași. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Copila de doar 15 ani ar fi ajuns acasă la orele prânzului, imediat după ce ar fi ieșit de la ore. Ștefania a profitat de faptul că era singură acasă și și-a dus planul macabru la bun sfârșit. 

Fata și-a pus la cale un sfârșit groaznic inspirat de o provocare de pe Tik Tok. Din primele date din anchetă, eleva ar fi murit asfixiată cu obiecte textile. Criminaliștii ar fi găsit la fața locului și un bilet de adio. 

Copila a fost găsită de două prietene şi de tatăl uneia dintre ele. Cel mai probabil, spun anchetatorii care au refăcut firul evenimentelor, tinerele ar fi fost anunțate de intenția ei. Imediat au sunat la 112, însă echipajul ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru ea. Pe corpul ei nu au fost găsite urme de violență. 

Anchetatorii au descoperit că înainte de a recurge la gestul extrem, fata ar fi avut discuții cu câțiva coleg și i-ar fi anunțat ce are de gând să facă. Anchetatorii au preluat cazul și urmează să stabilească toate circumstanțele care au dus la decesul tinerei. Aceștia urmează să analizeze și dacă provocarea de pe TikTok, chiar i-a adus sfârșitul fetei.

Potrivit presei locale, fata era nepoata fraților Iulian și Ion Iacomi, primul primar al orașului Lehliu-Gară, iar cel de-al doilea primar al comunei Dor Mărunt. Tânăra urma cursurile Liceului „Alexandru Odobescu”, din orașul Lehliu-Gară unde avea rezultate foarte bune și era olimpică.