MENIU

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal din Pantelimon. La volan se afla un minor, nu tânărul major. Imaginile care contrazic prima variantă privind tragedia - FOTO

Răsturnare de situație în cazului accidentului din Pantelimon în urma căruia un copil de 9 ani a murit. Noi imagini în care se vede că cei doi prieteni au făcut schimbul la volan înainte de tragedie au fost făcute publice. Mai exact, în fotografii se vede cum, la un semafor, băiatul de 19 ani coboară de la volan, iar în locul lui urcă minorul de 17 ani. Doar câteva secunde mai târziu, acesta din urmă, pierde controlul și-i lovește în plin pe cei doi copii. Între timp, băiețelul de 9 ani care a murit spulberat de șoferul teribilist a fost înmormântat. 

Noile imagini de la accidentul în care un băiețel de 9 ani a murit și surioara lui a rămas fără un picior au fost surprinse de camera amplasată pe autoturismul tatălui celor doi copii. Pe filmare se văd ultimele secunde din viață ale celor doi frățiori. Micuții se plimbau pe trotinete, în parcarea de lângă Parcul Pantelimon, înainte ca mașina să-i lovească în plin.

Între timp, familia adolescentului de 17 ani despre care se presupune că i-a ucis pe cei doi frățiori face dezvăluiri șocante. Aceștia spun că de fapt la volan se afla chiar prietenul lui, un tânăr de 19 ani, care are permis de conducere. Cei doi indivizi și-ar fi schimbat locurile după impact, pentru a-i induce în eroare pe anchetatori. Aceștia sperau astfel să scape cu o pedeapsă mai blândă.

Familia celor doi micuți spulberați în Parcul Pantelimon trece prin clipe grele. În timp ce fetița de 7 ani a rămas fără un picior, frățiorul ei a fost condus de ultimul drum.

Mama celor două victime este profesoară la un liceu din Capitală. La înmormântare au participat atât colegii femeii, cât și părinții cu elevii cărora aceasta le predă limba română.

 

Mai multe articole despre:
accident mortal panteliomon cine era la volan