MENIU

Rareș Bogdan vorbește despre alegerile prezidențiale din 2024: "Bătălie între conservatorism, tradiționalism și neoprogresism"

Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a vorbit într-un interviu despre alegerile prezidențiale din 2024 și despre posibilitatea ca el să candideze pentru cea mai înaltă funcție din stat. El refuză categori în acest moment să se considere un posibil candidat, însă face o analiză pertinentă a bătăliei care se va duce pe scena politică.

”E devreme să vorbim despre asta. PNL va avea cu siguranţă un candidat. Am văzut că sunt lideri, inclusiv în coaliţie, care îşi închipuie că PNL nu va avea candidaţi şi că vom merge după modelul Alianţei DA şi noi mergem pe premier şi ei merg pe preşedinte. Eu nu susţin decât un PNL-ist. Încă nu e anunţat, poate să fie Ludovic Orban, poate să fie un altul, poate să fie Emil Boc, poate să fie Ilie Bolojan, poate să fie oricine din PNL”.

“PNL are nevoie de modernizare, de o clarificare din punct de vedere ideologic, doctrinar pentru că marea bătălie în 2024 şi în 2029 va fi diferită. Pentru prima dată în 35 de ani în România nu va fi bătălia între stânga şi dreapta, se va bate între conservatorism, tradiţionalism şi valori şi neoprogresism. Asta e bătălia la nivel european, asta a fost şi în America”, a declarat Rareș Bogdan la o emisiune politică.

 

Mai multe articole despre:
rares bogdan pnl alegeri prezidentiale 2024