MENIU

Rareş Bogdan, ţinta unor critici venite din partea liderilor UDMR

Jurnalistul Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere" de la Realitatea TV, a fost dat exemplu negativ de liderii UDMR, Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, şi Porcsalmi Bálint, preşedintele executiv al UDMR, care au afirmat că emisiunea lui Rareş Bogdan este una propagandistică.

Într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la Cluj, cei doi lideri ai UDMR au explicat prezenţa rară a liderilor UDMR în studiourile televiziunilor, la talk-show-uri, în ultimii ani, în condiţiile în care a existat o perioadă în care lideri maghiari precum György Frunda sau Péter Eckstein-Kovács erau prezenţe regulate în acest gen de programe, potrivit stiripesurse.ro.

Kelemen şi Porcsalmi au afirmat că sunt invitaţi mult mai rar la televiziuni, iar acestea oferă publicului producţii făţiş propagandistice, cum ar fi emisiunea jurnalistului Rareş Bogdan, la care lideri UDMR nu doresc să participe. În plus, aceştia au explicat că există o discrepanţă între subiectele stabilite şi ceea ce se întâmplă în studio.